Top-7 best bekeken soeprecepten week 1

Top-7 best bekeken soeprecepten week 1

De kop van het nieuwe jaar is er vanaf, de eerste week van 2015 zit er alweer bijna op! Het is vrijdag en dus staat er weer een kakelverse, nieuwe top-7 voor jullie klaar. Dit keer moest ik overigens wel even nadenken over het onderwerp. Het thema van deze maand is tenslotte eet je slank en gelukkig en slanke maaltijdsalades passeerden vorige week al. Wat blijft er dan nog over? Juist. Soep natuurlijk! Soep is namelijk ultra skinny en gezond, want dat bordje dampende bouillon zit tjokkievol gezonde groenten. Yes! Het is soeptijd!

In sommige van onderstaande recepten wordt soms een scheutje room toegevoegd. Dit geeft de soep een heerlijke, zachte smaak. Helaas is (volle) room niet echt skinny proof. Wil je toch quilt-free genieten? Vervang de room dan door kookroom light, of laat de room helemaal achterwege.

1. Champignonsoep

Champignonsoep

2. Simpele tomatensoep met vermicelli

Simpele tomatensoep met vermicelli

3. Venkelsoep met gerookte zalmsnippers

Venkelsoep met gerookte zalmsnippers

4. Fluweelzachte bloemkoolsoep met roquefort

Fluweelzachte bloemkoolsoep met roquefort5. Pompoensoep van Restaurant de Librije

Pompoensoep uit het culinaire kinderkook- en leesboek'Op kookavontuur'

6. Tomatensoep à la Johan

Tomatensoep à la Johan

7. Franse uiensoep

Franse uiensoep

Enjoy!

Best bekeken recepten, Slank, Snel, Hoofdgerecht, Soep

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin