Turkse broodjes met gehakt, groenten en knoflooksaus

Weinig tijd om te koken maar toch lekker eten? Ja, dat willen we allemaal wel! Turks brood is heerlijk om te beleggen met lekkers. Voor dit snelle en heerlijke hoofdgerecht gebruik ik mini Turkse broodjes die ik even afbak en vervolgens beleg met frisse ijsbergsla, gekruid gehakt, groenten en zelfgemaakte knoflooksaus.

Kaaskop als ik ben mag wat geraspte kaas bij mij ook niet ontbreken, maar dat mag je ook achterwege laten. Mmmm, dat wordt smullen!

Budget, Snel, Vleesrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(4 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Vos

    Heb het vandaag gemaakt ! We vonden het heeeerlijk !!

    1. Leuk om te horen! 🙂

  2. Janine Markus

    Ik had dit gerecht vandaag gemaakt met naanbrood. Smaakte heerlijk en was snel klaar!! Echt een aanrader!!

    1. Leuk om te horen Janine! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin