Turkse pizza van het bakblik

Een heerlijke Turkse pizza van het bakblik om te delen! De knapperige pizzabodem is belegd met gekruid gehakt en kaas en wordt voor serveren belegd met verse rauwkost en knoflooksaus. Voor een makkelijke en snelle variant kun je kant-en-klaar pizzadeeg gebruiken, of je maakt het deeg zelf. Moeilijk is het niet, maar wel erg lekker!

Dit recept is voldoende voor 3 personen met een salade erbij.

Menu, Thema recepten, Mannenvoer, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Heidie

    De rest van de rozenharissa kun je ook gebruiken in een traybake met kipfilet, aardappels, paprika, ui, knoflook en olijven. Alles mengen en dan in op een bakplaat doen en dan in de oven.

    1. Klinkt goed Heidie! Bedankt voor de tip! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin