Varkenshaassaté

Deze varkenshaassaté serveer ik graag bij de bami of nasi. In de zomer grill ik hem graag buiten op de barbecue. Varkenshaas mag nog licht rosé zijn vanbinnen, dan is hij nog lekker mals en sappig. Dit recept is voldoende voor 4 grote, of 5 middelgrote sateetjes. Niet zo’n liefhebber van varkenshaas? Je kunt deze sateetjes ook maken met kip (dij of filet), hamlappen, of een combinatie daarvan.

Familiegerechten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Campingrecepten, Indische recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Karin

    Hoiii , even een vraagje .
    Waarom staat er toch zo’n gek gewicht bij de Varkenshaas.
    443 gram.
    Kunnen we dat niet beter afronden naar 400 /500 gram ??
    Met vriendelijke groet.
    Karin van den Bos.

    1. Hoi Karin, dat is het gewicht van de verpakking. Is idd een beetje verwarrend. Ik pas het even aan!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde