Varkenshaassaté

Deze varkenshaassaté serveer ik graag bij de bami of nasi. In de zomer grill ik hem graag buiten op de barbecue. Varkenshaas mag nog licht rosé zijn vanbinnen, dan is hij nog lekker mals en sappig. Dit recept is voldoende voor 4 grote, of 5 middelgrote sateetjes. Niet zo’n liefhebber van varkenshaas? Je kunt deze sateetjes ook maken met kip (dij of filet), hamlappen, of een combinatie daarvan.

Familiegerechten, Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Campingrecepten, Indische recepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Karin

    Hoiii , even een vraagje .
    Waarom staat er toch zo’n gek gewicht bij de Varkenshaas.
    443 gram.
    Kunnen we dat niet beter afronden naar 400 /500 gram ??
    Met vriendelijke groet.
    Karin van den Bos.

    1. Hoi Karin, dat is het gewicht van de verpakking. Is idd een beetje verwarrend. Ik pas het even aan!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin