Wrap met gegrilde groenten pesto, parmaham en mozzarella

Gesponsord – Deze wrap met gegrilde groenten pesto, Parmaham en mozzarella is voor echte smulpapen. Ik maak hem regelmatig als lunchgerecht – ook Johan en Ella-Marie zijn er dol op! – maar ook als licht hoofdgerecht smaakt hij heerlijk. Ik warm hem dan enkele minuten op in de oven of in een koekenpan tot de mozzarella begint te smelten en de wrap iets krokant wordt. Hemels!

Voor de pesto gebruik ik de gegrilde groenten pesto van Saclà: een smeuïge, rode pesto barstensvol gegrilde groenten (paprika, aubergine, courgette) met volle en een zachte smaak. Ik vind hem echt heerlijk en heb altijd een potje in de kelderkast staan. Ook de zongedroogde tomaten van Saclà stop ik in de wrap; die hebben een vlezige, volle smaak en geven een lekkere bite. Gecombineerd met zoutige ham en romige mozzarella is dit een echte verwenwrap!

Dit artikel schrijf ik in samenwerking met Saclà maar als je mij al wat langer volgt weet je dat ik fan ben van hun producten. Tik ‘Saclà’ maar eens in op de zoekbalk van KL, dan vind je verschillende recepten met hun producten – ik ben verslaafd aan hun truffelpesto! Saclà is een echt Italiaans familiebedrijf dat authentiek Italiaanse producten maakt, zonder al teveel overbodige toevoegingen. Over enkele weken (21 september) ga ik deze wrap ook maken en uitdelen in de AH in Elst. Ik ben er de hele middag, dus ben je in de buurt, kom dan gezellig even langs om te kletsen en te proeven! 🙂

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 tortillawraps
  • 4 el gegrilde groenten pesto van Saclà*
  • 4 plakken Parmaham
  • 1 bol mozzarella, in plakken
  • Paar zongedroogde tomaatjes van Saclà*
  • 2 el pijnboompitten
  • Handje rucola

*De producten van Saclà zijn naast Jumbo en Albert Heijn ook verkrijgbaar bij Hoogvliet, Jan Linders, MCD, Boon’s Markt, Agrimarkt en Poiesz. Het assortiment kan verschillen per supermarkt.

Bereiding

Stap 1.
Snijd de mozzarella in plakken en de zongedroogde tomaatjes in reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

Stap 2.
Besmeer de wrap royaal met gegrilde groenten pesto en beleg met Parmaham, mozzarella, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en rucola. Rol de wrap strak op en serveer. Smullen maar!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Saclà.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com