Zomersalade met perzik, mozzarella en parmaham

Gesponsord — Bij het zien en proeven van deze kleurrijke zomersalade waan ik me direct in Italië. De zoete perzik, zachte mozzarella, sappige tomaat en zoutige parmaham zijn een match made in heaven!

Serveer deze salade als lunch, voorgerecht, of met wat knapperig afgebakken ciabatta of stokbrood erbij als avondvullend hoofdgerecht.

Wereldgerecht, Thema recepten, Seizoen, Slank, Italiaanse recepten, Snel, Zomerrecepten, Campingrecepten, Lunch, Hoofdgerecht, Salades

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin