Zomersalade met perzik, mozzarella en parmaham

Gesponsord — Bij het zien en proeven van deze kleurrijke zomersalade waan ik me direct in Italië. De zoete perzik, zachte mozzarella, sappige tomaat en zoutige parmaham zijn een match made in heaven!

Serveer deze salade als lunch, voorgerecht, of met wat knapperig afgebakken ciabatta of stokbrood erbij als avondvullend hoofdgerecht.

Wereldgerecht, Thema recepten, Seizoen, Slank, Italiaanse recepten, Snel, Zomerrecepten, Campingrecepten, Lunch, Hoofdgerecht, Salades

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin