5x bakken in de Airfryer

5x bakken in de Airfryer

Is de Airfryer een van jou favoriete keukenapparaten? Vandaag deel ik vijf heerlijke recepten die je kunt bakken in de Airfryer: van ontbijt, gebak, snack tot avondeten. Wat is jouw favoriete Airfryerrecept? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

1. Appelflappen

Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Bak de appelflappen circa 10 minuten in het mandje van de Airfryer.

Appelflappen (kookvideo)

2. Gevulde broodjes met ei en zalm

Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Bak de broodjes circa 10 minuten in het mandje van de Airfryer.

Gevulde broodjes met ei en zalm

3. Zoete aardappelfriet

Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Bak de zoete aardappelfrietjes circa 15 minuten in het mandje van de Airfryer. Draai ze halverwege de baktijd een keer om.

Zoete aardappelfriet uit de oven

4. Gevulde paprika’s met gehakt

Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Dek de gevulde paprika’s (je hoeft de paprika’s niet voor te garen) af met alufolie en bak 12 tot 15 minuten in het mandje van de Airfryer. Verwijder het alufolie en verlaag de temperatuur naar 160 graden. Strooi de nacho’s en kaas eroverheen en bak nog 5 tot 8 minuten verder.

Gevulde paprika's met Mexicaans gehakt en nacho's

5. Kaasstengels

Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Bak de kaasstengels circa 6 minuten in het mandje van de Airfryer.

Kaasstengels

Geen categorie, Airfryer

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin