5x risotto recept

5x risotto recept

Mijn eerste risotto-ervaring — alweer jaren geleden — zal ik nooit vergeten. Direct na de eerste hap was ik verkocht. Ik smolt van een bord vol rijst (arborio) badend in een romige, fluweelzachte saus van bouillon, boter en Parmezaan. Hemels!

Ik eet mijn risotto het liefst uit een diep bord. Met een lepel. Op de bank voor de tv. Mijn ultieme comfortfood! Maar gewoon netjes aan tafel met mes en vork kan natuurlijk ook. 😉 Zo doet Johan dat graag.

Je vindt inmiddels de meest uiteenlopende risottorecepten op KeukenLiefde. Risotto met kropsla, risotto met kip en rode wijn, risotto met bospaddestoelen, risotto met boerenkool, de klassieke risotto alla Milanese, pompoenrisotto, of makkelijke ovenrisotto. Ik verorber ze stuk voor stuk met evenveel liefde.

Ik heb mijn 5 favoriete risottorecepten voor je op een rij gezet. Heb je nog nooit risotto gemaakt of gegeten? Je weet niet wat je mist! Duik snel de keuken in, want je bent nooit te oud of te jong om iets nieuws te leren en te proeven.

Supermakkelijke ovenrisotto

Supermakkelijke ovenrisotto

Risotto met rode wijn en kip

Risotto met rode wijn en kip

Pompoenrisotto met mascarpone

Pompoenrisotto met mascarpone en parmezaan

Boerenkoolrisotto

Boerenkoolrisotto met Parmezaan

Spinazierisotto

spinazierisotto-8308

 

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde