5x risotto recept

5x risotto recept

Mijn eerste risotto-ervaring — alweer jaren geleden — zal ik nooit vergeten. Direct na de eerste hap was ik verkocht. Ik smolt van een bord vol rijst (arborio) badend in een romige, fluweelzachte saus van bouillon, boter en Parmezaan. Hemels!

Ik eet mijn risotto het liefst uit een diep bord. Met een lepel. Op de bank voor de tv. Mijn ultieme comfortfood! Maar gewoon netjes aan tafel met mes en vork kan natuurlijk ook. 😉 Zo doet Johan dat graag.

Je vindt inmiddels de meest uiteenlopende risottorecepten op KeukenLiefde. Risotto met kropsla, risotto met kip en rode wijn, risotto met bospaddestoelen, risotto met boerenkool, de klassieke risotto alla Milanese, pompoenrisotto, of makkelijke ovenrisotto. Ik verorber ze stuk voor stuk met evenveel liefde.

Ik heb mijn 5 favoriete risottorecepten voor je op een rij gezet. Heb je nog nooit risotto gemaakt of gegeten? Je weet niet wat je mist! Duik snel de keuken in, want je bent nooit te oud of te jong om iets nieuws te leren en te proeven.

Supermakkelijke ovenrisotto

Supermakkelijke ovenrisotto

Risotto met rode wijn en kip

Risotto met rode wijn en kip

Pompoenrisotto met mascarpone

Pompoenrisotto met mascarpone en parmezaan

Boerenkoolrisotto

Boerenkoolrisotto met Parmezaan

Spinazierisotto

spinazierisotto-8308

 

Wereldgerecht, Eenpansgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin