7x hartig hapje voor sinterklaasavond

7x hartig hapje voor sinterklaasavond

Het heerlijk avondje is (bijna) gekomen: sinterklaasavond! Wat mij betreft een van de gezelligste avonden van het jaar. Omdat ik die avond het liefste vier met uitgestalde hapjes op tafel zet ik vandaag mijn favoriete hartige sinterklaashapjes op een rij. Mijn favoriete zoete hapjes voor sinterklaasavond deelde ik eerder al met je. Wat is jouw sinterklaasfavoriet?

1. Saucijzenbroodje

Saucijzenbroodjes (kookvideo)

2. Carpaccio wraps

Carpaccio wraps

3. Stokbroodje ossenworst

Stokbroodje ossenworst

 

4. Pinchos met zalm en ei

Pinchos met zalm en ei

5. Wraprolletje met kipfilet en roomkaas

Wraprolletjes met kipfilet en roomkaas

6. Pittige gehaktvlinders

Video: pittige gehaktvlinders

7. Gevulde eieren

 

 

Thema recepten, Sinterklaasrecepten, Voor bij de borrel

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin