Aardappelsalade van Opperdoezer Ronde (kookvideo!)

Ze zijn er weer! De Opperdoezer Ronde is niet zomaar een pieper. Dit smakelijke aardappeltje mag alleen verbouwd worden in het Noord-Hollandse dorpje Opperdoes. Het is een vastkokende aardappel met een flinterdun schilletje. Schillen is dan ook niet nodig, even schoonboenen onder de kraan en klaar.

De Opperdoezer Ronde heeft een verfijnde, volle aardappelsmaak en is daarom uitermate geschikt om iets lekkers mee te maken. Ik maak er een heerlijke aardappelsalade van met ei en honing-mosterddressing die je koud als bijgerecht — bijvoorbeeld bij de barbecue — kunt serveren of serveer lauwwarm als hoofdgerecht met een stukje gebakken vis.

Pas op, je vreet je vingers erbij op! 

Kookvideo's, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde