Achter de schermen week 30

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Niet vergeten hoor, ik ben reuzebenieuwd wat jij op tafel tovert!

Maandag

Gisteren zijn we aangekomen in appartement Villa Francia in Cannes. Vandaag houden we een relax dagje. We wandelen door de straten van Cannes en chillen aan het zwembad.

’s Avonds kook ik spaghetti carbonara met champignons en courgette en serveer die met een salade. Makkelijk en lekker!

Dinsdag 

Vandaag bezoeken we Monte Carlo in Monaco! Wat een bijzondere stad is dat toch. Voor mij en Johan was het de tweede keer dat we er kwamen, maar deze stad verveelt nooit.

’s Avonds koken we weer lekker zelf. Hoewel, koken kun je het niet echt noemen. Ik bak wat kipfilethaasjes die ik serveer met een salade en stokbrood. Heerlijk om wat lichter te eten als het zo warm is.

Woensdag

We vermaken ons een dagje op het strand van Cannes.

’s Avonds eten we tomatensoep met stokbrood en couscoussalade.

Donderdag

We hebben weer een dagje Cannes gepland. Ik ben echt onder de indruk van deze stad met zijn mooie zandstranden, levendige boulevard, haven met luxe jachten en supergezellig stadscentrum dat een walhalla is voor foodlovers!

Voor het diner duiken we een strandtent in aan de boulevard van Cannes.

Ik begin er spontaan weer van te kwijlen.

Vrijdag

Laatste dag van de vakantie. Vanavond vliegt mijn schoonmoeder weer naar huis en morgenvroeg stappen wij weer in de auto. We vermaken ons vandaag rondom het appartementcomplex.

Johan, Ella-Marie en ik gaan ’s avonds nog een keer uit eten in het restaurant van Villa Francia.

Zaterdag

We rijden om half zes ’s ochtend weg uit Cannes en zijn zeven uur ’s avonds weer thuis in Tiel. Als alle spullen zijn opgeruimd halen we een frietje. Daarna duiken we lekker ons bedje in.

Zondag

De koelkast is (zo goed als) leeg en dat komt niet zo heel vaak voor. Voordat we boodschappen gaan doen, soppen Johan en ik de koelkast uit.

instagramweek30-3807

De diepvries moet er binnenkort ook echt aan geloven. Binnenkort deel ik handige tips met je voor het schoonmaken van de koelkast en vriezer op Huis- en TuinLiefde! We zijn nog druk bezig met het inrichten van deze nieuwe website, maar hopelijk kan ik je er binnenkort meer over vertellen.

’s Avonds maak ik noedels met roerbakgroenten en garnalen. Het roerbaksausje maak ik altijd zelf van 3 delen oestersaus, 2 delen sojasaus, 1 deel zoete chilisaus en eventueel een scheutje water om de saus te verdunnen. Verslavend lekker!

Volg je ons ook al op Instagram? Doen hoor! Daar deel ik dagelijks leuke foto’s van achter de schermen.

Ga je iets lekkers koken? Vergeet je foto dan niet te delen op Instagram met #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik ben heel benieuwd wat voor lekkers jij op tafel zet!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde