Achter de schermen week 45

Achter de schermen week 45

Elke dinsdag gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op instagram!

Maandag tot en met woensdag

Ella-Marie had van maandag tot en met woensdag drie studiedagen en hoefde niet naar school. Ze ging logeren bij mijn schoonouders en o wat was ze blij! Ik heb drie dagen lang achter mijn laptop vastgeplakt gezeten. Na het Newcastle tripje liep ik wat achter met mijn schrijfwerk, dus er was werk aan de winkel! Tijdens het schrijven van deze Achter de schermen kom ik er tot mijn grote frustratie achter dat ik bijna geen foto’s heb gemaakt. Oeps!

Wel kom ik deze twee foto’s tegen. Omdat ik op schrijfdagen weinig beweeg, ben ik vaak koud tot op het bot. Maandagavond nestelde ik me daarom met een bord boerenkoolsoep – die nog over was van zondag – in de fauteuil voor onze gashaard. Wat zalig! De foto van de soep is echt heel fout, maar o wat was ie lekker!

Dinsdagavond maakte ik een nieuw ovenschotelrecept met kip en pestosaus. Hij was erg geslaagd! Het recept ga ik snel met je delen.

Donderdag

Om kwart over negen ’s ochtends zit ik bij de kapper om mijn wortels te verven. Was zó nodig! Ik kom al jaren bij De Kapper en twijfel er niet over om ergens anders heen te gaan. Dit is namelijk de gezelligste kapper van Nederland! Bovendien maakt eigenaresse Henny de allerlekkerste huisgemaakte cappuccino. 🙂

Ik ga ’s avonds met mijn lieve vriendinnetje Miranda naar de bioscoopfilm Ja, ik wil en daarna duiken we nog even de kroeg in om bij te kletsen. Een echte girls night out. Zó fijn!

Johan en Ella-Marie vermaken zich prima een avondje zonder mama. Ze gaan gezellig samen kokkerellen. Johan bakt de ontdooide andijviestamppot op die ik vanmorgen uit de vriezer haalde en El krijgt een lekker pastaatje.

Vrijdag

Voor een campagne test ik de nieuwe lightwave combi-magnetron van LG uit. Ik maak een gebraden beenham uit de oven en neem hiervan een vlog op. Dat doe ik het liefst als ik alleen thuis ben, zodat niemand getuige is van de honderden bloopers … 🙂

Erbij serveer ik geroosterde aardappels uit de oven en een groene salade. Feestmaal!

Ook krijg ik dit kookboek thuisbezorgd Zoals alleen oma dat kan van Danny Janssen. Een erg leuk boek, waar ik binnenkort zeker iets uit ga koken!

Zaterdag

Ik moet ’s ochtends nog wat werken en ondertussen doen Johan en Ella-Marie samen een klein boodschapje.

’s Avonds eten we bij mijn ouders thuis een feestelijk diner ter ere van mijn moeders verjaardag. Er komt een heerlijk 3-gangendiner op tafel en iedereen helpt mee. Gezelligheid!

Zondag houden we net als vorige week een relaxdag thuis.

Alle nieuwe recepten uit deze Achter de schermen ga ik spoedig met je delen. Ik wens je een smakelijke week toe!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde