Achter de schermen week 4

Achter de schermen week 4

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op instagram!

Maandag

Ik had een makkie vandaag met het avondeten, want er was nog wat over van de kip ratatouille gratin. Wederom serveer ik het met stokbrood en kruidenboter.

Alleen maar blije gezichten aan tafel!

Instagram week 4-03

Dinsdag

Al tijden had ik zin in focaccia met zalm en mozzarella uit de oven. Echt zo’n heerlijk verwengerecht als je lekker wilt eten, maar niet zoveel zin hebt om te koken.

Hij stelt wederom niet teleur. We hebben met z’n drieën genoeg aan één helft. De andere helft bewaren we voor morgen.

Instagram week 4-32

Woensdag

Oeps, ik maakte vandaag geen enkele foto … Gebeurde ook niets spannends. 😉

Donderdag

Ik ontbijt met een bak magere yoghurt en een kiwi achter de computer. Jummie!

Instagram week 4-15

’s Middags gaan Ella-Marie en ik even de stad in. Ik heb nog geen idee wat we vanavond moeten eten, maar  als El en ik bij de Hema bourgondische krieltjes en kaasschnitzels zien liggen, zijn we eruit. Thuis heb ik nog een zak snijbonen liggen. Die gaan er lekker bij.

Instagram week 4-0095

De kaasschnitzels zijn trouwens een ramp om te bakken, maar wel superlekker!

Vrijdag

Om half acht ’s ochtends zit ik in de auto onderweg naar Brabant. Ik heb een afspraak bij De Lindehof in Nuenen: het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van chef-kok Soenil Bahadoer. Wat ik er precies ging doen mag ik nog niet vertellen, maar het was ontzettend leuk! Eind van de week vertel ik je er meer over.

s’ Avonds heb ik niet zoveel zin meer om te koken, dus eten we lekker makkelijk een diepvriespizza. Ik koop altijd een doos met drie margherita pizza’s van de AH. Dat zijn heerlijke basis pizza’s die ik vervolgens zelf beleg.

Zaterdag

Ik ontbijt wederom met yoghurt en fruit. Mijn nieuwste verslaving. 🙂 Gelukkig een gezonde.

Instagram week 4-46

Ella-Marie heeft een kinderfeestje en heeft al gegeten als ze ’s avonds thuis komt. Johan en ik hebben allebei niet zoveel zin om te koken (alweer niet) en besluiten allemaal kleine hapjes op tafel te zetten. Ondertussen kijken we de allerlaatste aflevering van de tv-serie Sherlock. Jammer dat er nog maar drie seizoenen zijn. Wie weet er nog een leuke serie?

Zondag

We ontbijten met een lekker (zelf gerold :)) kaascroissantje. Helemaal zelf croissants maken staat trouwens ook nog steeds op mijn nog-te-koken-lijst. Johan heeft al een keer een poging gedaan, maar dat was geen succes. Croissantdeeg maken is gewoon best een lastig klusje. Maar dit jaar komt er een tweede poging. Beloofd!

Instagram week 4-27

Als Ella-Marie er lucht van krijgt dat Johan en ik gisteren hapjes voor de tv aten, is het hek van de dam. Vanavond dus hapjesdiner 2.0. Dit keer met z’n drieën. Johan maakt er ook nog een klein schaaltje macaronisalade bij. 😉

Instagram week 4-19

Morgen ga ik op rantsoen.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde