Achter de schermen week 8

Achter de schermen week 8

Zit je er klaar voor, want er staat weer een kakelverse achter-de-schermen voor je klaar! Omdat ik me vorige week lam en ellendig voelde (lees: ziek als een hond), kwam er vrijwel niets uit mijn handen. Bah! Ik kon me nergens op concentreren en wilde eigenlijk het liefst in bed kruipen en een winterslaap houden. Klinkt goed he! 🙂 Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

Maandag voelde ik me heel beroerd en daar baalde ik flink van, want ’s avonds stond er op de school van Ella-Marie een pannenkoekdiner en een rondleiding door de bibliotheek op de planning. Ella-Marie keek er al weken naar uit! Gelukkig kwam papa to the rescue. Hij bakte zonder te morren de door mij beloofde pannenkoeken en gaf met dochterlief acte de présence.

Dinsdag

Dinsdag was een normale werk- en schooldag met ’s avonds een doodnormale pot eten. Wel lekker trouwens!

Woensdag

Woensdag was de eerste vakantiedag van Ella-Marie. Omdat ik voor KeukenLiefde twee afspraken in Amsterdam op de planning had staan, mocht Ella uit logeren bij opa en oma. Dat vond ze helemaal niet erg! Johan had een dagje vrij genomen en ging gezellig met me mee naar Amsterdam.

Reuring op De Dam!

Aangekomen bij de Masterclass Food Photography die ik won met mijn deelname aan de #Quakerchallange. Het was supergezellig, leerzaam en interessant.

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Dat was het weer. Fijne dag allemaal!

Geen categorie, Inspiratie, Een kijkje in de keuken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Claudia

    mooie levendige week met genoeg hoogtepunten.
    weer helemaal opgeknapt ?

    1. Zo goed als… 🙂 Thanks!

  2. Wat een leuke week! 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin