Appelmoes (kookvideo)

Als Betuws meisje uit Tiel is dit een recept waar ik niet omheen kan: zelfgemaakte appelmoes! Hoewel ik niet bepaald warm loop voor appelmoes uit een pot, vind ik zelfgemaakte appelmoes wel erg lekker. Het voordeel van zelf maken is dat je zelf het zoetgehalte en de grofheid kunt bepalen. Ik maak hem graag niet te zoet en niet te fijn.

Deze zelfgemaakte appelmoes smaakt heerlijk bij het dessert, door de yoghurt of bij het ijs, of bij het avondeten. Wat denk je van kip, patat en appelmoes!

Bekijk de kookvideo hierboven en ga aan de slag!

Kookvideo's, Basisrecepten, Seizoen, Wereldgerecht, Aardappel en meer, Hartige keuken, Herfstrecepten, Hollandse recepten, Zoete keuken, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin