Serveer deze aspergequiche met een kruidenyogonaise om het feest compleet te maken. Roer hiervoor 2 flinke eetlepels mayonaise los met 4 eetlepels volle (geiten)yoghurt, een klein scheutje extra vierge olijfolie en lekker wat versgehakte dille en bieslook. Basilicum en peterselie mogen er ook door als je die in huis hebt. Breng op smaak met peper en zout uit de molen.
Aspergequiche met zalm

Zolang de witte asperge vers verkrijgbaar is wil ik ervan genieten. Dit keer maak ik een hartige taart met het witte goud, namelijk een aspergequiche met verse zalm. Een heerlijk verfijnd gerecht met klassieke smaken.
Je kunt deze quiche (lauw)warm eten als hoofdgerecht — lekker met een salade erbij —, maar ook lauwwarm of koud serveren bij een buffet.
Lenterecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Paasrecepten, Hoofdgerechten, Visrecepten
om 02:19
Kan je ook groene asperges gebruiken?
Ik woon in Tasmanië en wij kweken geen witte asperges 😉
om 10:23
Jazeker Hennie, dat kan! 🙂
om 21:37
Zou dit recept ook kunnen met bladerdeeg ipv taartdeeg?
om 16:14
Ja hoor, dat kan zeker!