Aspergequiche met zalm

Zolang de witte asperge vers verkrijgbaar is wil ik ervan genieten. Dit keer maak ik een hartige taart met het witte goud, namelijk een aspergequiche met verse zalm. Een heerlijk verfijnd gerecht met klassieke smaken.

Je kunt deze quiche (lauw)warm eten als hoofdgerecht — lekker met een salade erbij —, maar ook lauwwarm of koud serveren bij een buffet.

Lenterecepten, Seizoen, Thema recepten, Paasrecepten, Hoofdgerecht, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hennie Terwal

    Kan je ook groene asperges gebruiken?
    Ik woon in Tasmanië en wij kweken geen witte asperges 😉

    1. Jazeker Hennie, dat kan! 🙂

  2. Jessica

    Zou dit recept ook kunnen met bladerdeeg ipv taartdeeg?

    1. Ja hoor, dat kan zeker!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin