Babi ketjap

Een heerlijk vleesgerecht uit de Indische keuken is deze babi ketjap: zacht gestoofd varkensvlees in een kruidige ketjapsaus. Lekker om op tafel te zetten als onderdeel van een zelfgemaakte Indische rijsttafel, of serveer als hoofdgerecht met witte rijst en sajoerboontjes, of met nasi goreng en een frisse komkommersalade. Dit gerecht is heel makkelijk om te maken maar heeft wel wat tijd nodig om te garen. Je kunt dit gerecht daarom ook een dag van tevoren maken. De volgende dag hoef je het alleen nog maar op te warmen en smaakt het nóg lekkerder. 

Menu, Wereldgerechten, Indische recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(37 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Larissa

    Hi! Kan dit ook in de slow cooker?

    1. Ja hoor dat kan.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde