Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg
- 4 el crème fraîche
- 75 – 100 g geraspte, belegen kaas
- 200 g spruitjes, gehalveerd
- 100 g gerookte spekjesreepjes
- 1 appel, klokhuis verwijderd, in dunne plakjes gesneden
- Handje walnoten
- Bieslook voor garnering
Een leuke variant op de klassieker: deze bladerdeeg flammkuchen met topping van spruitjes, spekjes en appel. De volle smaak van het bladerdeeg combineert erg goed met de spruitjes. De walnoten geven een lekkere crunch. Je kunt deze bladerdeeg flammkuchen serveren als hapje of lunch, of als hoofdgerecht met een lekkere salade erbij. Bijvoorbeeld deze salade met witlof, appel en geitenkaas.
Menu, Seizoensrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Snelle recepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
om 19:45
Als mensen denken waarom heeft dit recept zo’n laag cijfer. Dit komt door mij want gaf per ongeluk 1 ster toen ik aan het scrollen was. Dit is echt heerlijk en is echt 5 sterren waard!!!!!!😍
om 09:38
Bedankt voor je leuke reactie Anna! Leuk om te horen dat het smaakte. 🙂