Bladerdeeg flammkuchen met spruitjes en appel

Een leuke variant op de klassieker: deze bladerdeeg flammkuchen met topping van spruitjes, spekjes en appel. De volle smaak van het bladerdeeg combineert erg goed met de spruitjes. De walnoten geven een lekkere crunch. Je kunt deze bladerdeeg flammkuchen serveren als hapje of lunch, of als hoofdgerecht met een lekkere salade erbij. Bijvoorbeeld deze salade met witlof, appel en geitenkaas. 

Menu, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(12 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Anna

    Als mensen denken waarom heeft dit recept zo’n laag cijfer. Dit komt door mij want gaf per ongeluk 1 ster toen ik aan het scrollen was. Dit is echt heerlijk en is echt 5 sterren waard!!!!!!😍

    1. Bedankt voor je leuke reactie Anna! Leuk om te horen dat het smaakte. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin