Braadworst spies met currysaus

Gisteren deelde ik het recept voor zelfgemaakte currysaus, die onmisbaar is bij de Duitse curryworst. Omdat het hoogzomer is en de barbecue overuren draait maakte ik een lekkere barbecue variant van dit recept, namelijk deze braadworst spies met currysaus!

Eigenlijk is hij te lekker om alleen in de zomer te eten, want hij smaakt het hele jaar door. Kan de barbecue niet aan, dan bak je hem gewoon binnen in de grillpan!

Thema recepten, Seizoen, Wereldgerecht, Barbecuerecepten, Campingrecepten, Duitse recepten, Mannenvoer, Vleesrecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 400 g verse braadworst
  • 1 rode ui, gepeld en in stukken gesneden
  • 1/2 gele paprika, in stukken gesneden
  • 1/2 rode paprika, in stukken gesneden

Optioneel om erbij te serveren

Verder nodig

  • Barbecue of grillpan
  • 3 metalen of houten barbecuespiezen

Bereiding

Steek de barbecue aan of verhit de grillpan.

Snijd de braadworst in stukken van circa 4 cm. Rijg de braadworst om en om aan de spies met paprika en rode ui.

Grill 8 tot 10 minuten rondom op de barbecue of in de grillpan, tot de braadworst gaar en goudbruin is.

Lekker om te serveren met zelfgemaakte currysaus!

Braadworst spies met currysaus

Braadworst spies met currysaus

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin