Cannelloni met spinazie à la crème en ricotta

Deze cannelloni met spinazie, ricotta en bechamelsaus is een echte allemansvriend. Ik liep vroeger altijd te stoeien met het vullen van de gekookte en zachte canneloni’s, maar inmiddels heb ik daar wat op gevonden: ik vul de ongekookte canneloni’s met behulp van een spuitzak. Een fluitje van een cent!

Bechamelsaus

Bechamelsaus kun je kant-en-klaar kopen, maar als je eenmaal door hebt hoe eenvoudig (en zoveel lekkerder) het is om zelf te maken, weet ik zeker dat de kant-en-klare variant jouw huis niet meer inkomt.

Soortgelijke recepten

Ovenschotels, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Pastarecepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
20 reacties

Deel je reactie

  1. Patrick Hage

    Van de week gemaakt en we hebben er van genoten. Wat een fijn recept. Dankjewel!

    1. Bedankt voor je reactie Patrick. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

  2. Sandra

    Ik heb net alles gekocht om dit recept te gaan maken, vanavond staat deze op het menu! Ik heb er nog wel een kleine portie gehakt bij gekocht… Ik ben erg benieuwd!!!

    1. Leuk Sandra! Ben benieuwd hoe hij je gesmaakt heeft. 🙂

  3. E.

    Dit recept heb ik gisteren gemaakt en het was heerlijk!! Wel heb ik er rundergehakt, 3 teentjes knoflook en pittige tomatensaus aan toegevoegd. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel voor het delen!

    1. Jouw variant klinkt idd ook heerlijk! 🙂

  4. Ineke Bekker

    WoW, wat ziet dit er lekker uit…. Komt op mn lijstje..

    1. Haha, die lijstjes ken ik … 😉

  5. Belin

    we hebben weer heerlijk gesmuld! Een gerecht van jou site garandeert een heerlijke maaltijd.
    Deze cannelloni is zonder vlees. Ik heb het met ongeveer 2 ons gehakt gemaakt. Dit ga ik zeker nog eens maken. Bedankt voor al die lekkere recepten.

    1. Bedankt voor dit mooie compliment Belinda! Fijn om te weten dat het ook heerlijk smaakt met vlees. 🙂

  6. Sandra

    Ik ga het vanavond maken…lijkt me heerlijk.

    1. Hoop dat het lekker gesmaakt heeft Sandra! 🙂

  7. ilona

    Heerlijk! Fan van dit recept, we maken het regelmatig.

    1. Leuk Ilona!!

  8. Adjura

    Ga ik volgende week proberen. Ziet er geweldig lekker uit.

    1. Leuk om te horen! Ben benieuwd hoe het je smaakt… 🙂

  9. Marcella

    Vrouw! Heb vanavond dit recept gemaakt! Wat is dit goddelijk lekker! Ik ga meer van je maken want het ziet er allemaal super lekker uit! Super leuk deze site vooral als je niet weet wat je moet eten! Liefs

    1. Hoi Mars, bedankt voor je reactie 🙂 Superleuk om te horen!!!!

  10. Iris

    Dat ziet er heerlijk uit. Ik ga hem binnenkort ook eens maken.

    1. Dank je Iris, leuk dat je op mijn site komt kijken! Veel kijk en kookplezier gewenst 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde