De perfecte scones

Deze scones zijn heerlijk bros, luchtig en makkelijk te maken. Kortom, het zijn de perfecte scones! Ze mogen natuurlijk niet ontbreken bij een gezellige high tea, geserveerd met een lepel clotted cream en aardbeienjam.

Serveer de scones als ze nog vers en (lauw)warm zijn, dan zijn ze het allerlekkerst. Nadat ze zijn afgekoeld worden ze vaster. Heb je een paar scones over? Bewaar ze dan in een luchtdichte diepvrieszak in de koelkast of vriezer. Als je ze voor serveren weer even opwarmt (afgedekt met alufolie) in de oven, dan smaken ze weer vers.

Wereldgerecht, Thema recepten, Basisrecepten, Paasrecepten, Engelse recepten, Hartige keuken, High tea recepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin