De perfecte scones

Deze scones zijn heerlijk bros, luchtig en makkelijk te maken. Kortom, het zijn de perfecte scones! Ze mogen natuurlijk niet ontbreken bij een gezellige high tea, geserveerd met een lepel clotted cream en aardbeienjam.

Serveer de scones als ze nog vers en (lauw)warm zijn, dan zijn ze het allerlekkerst. Nadat ze zijn afgekoeld worden ze vaster. Heb je een paar scones over? Bewaar ze dan in een luchtdichte diepvrieszak in de koelkast of vriezer. Als je ze voor serveren weer even opwarmt (afgedekt met alufolie) in de oven, dan smaken ze weer vers.

Basisrecepten, Hartige keuken, Thema recepten, Wereldgerecht, Engelse recepten, High tea recepten, Paasrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin