Een kijkje in de keuken week 10-2023

Elke week deel ik hier een persoonlijk kijkje in onze keuken. Hoe zag onze week eruit en wat stond er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee in dit Kijkje in de keuken week 10-2023.

Tussendoor ook graag op de hoogte blijven? Volg onze stories op Instagram of Facebook! Hier delen wij regelmatig filmpjes van achter de schermen. Heb je zelf een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media en tag @keukenliefde in je bericht, dan zien wij je foto ook!

Een kijkje in de keuken week 10-2023

Dinsdag

Er staat ’s avonds weer chicken paillard op het menu. Gevlinderde kipfilet dat belegd wordt met een mengsel van fijngesneden venkel, tomaat, sjalot, knoflook, pijnboompitten, olijven, kappertjes en in witte wijn gewelde rozijnen en wordt gegaard in de oven. Dit recept. Ik kan dit elke dag wel eten zo lekker! (Vinden Johan en Ella trouwens ook.) Dit keer aten we er een sneetje brood bij om het goddelijke vocht mee op te deppen. Ook werd er ’s avonds nog even gebladerd in de nieuwe Wonen Landelijke Stijl en Buitenwonen Landelijke Stijl die op de deurmat vielen. Zalig leesvoer!

Woensdag

Begin van de middag komt een vriendinnetje langs voor een gezellige high tea. Zij had de zoete hapjes meegenomen en ik regelde de hartige hapjes en zo zaten we heerlijk te smullen en bij te kletsen. Tussen de bedrijven door werd er natuurlijk ook gewerkt en eind van de middag maakte ik lekkere wandeling met Nacho. Het was zaaaalig wandelweer. ’s Avonds aten we risoni met bloemkool en gorgonzola-roomsaus. Geen recept van op KeukenLiefde, het was maar gewoon een koken-met-kliekjes. ’s Avonds werd er nog voetbal gekeken en vooral manlief was bijzonder blij met de uitslag.

Donderdag

Er staat een kookdag op het programma. Als het laatste gerecht op de foto staat besluit ik hem te peren en de afwas te laten staan. Het was wederom heerlijk wandelweer en Nacho en ik hadden de smaak te pakken. Helaas stond de afwas er nog steeds toen ik terugkwam dus van uitstel helaas geen afstel. Bah.

Vrijdag

Johan is vrij vandaag en samen vermaken we ons prima. In de ochtend wordt er gewerkt en ’s middags gaan we samen op pad om wat spullen voor de webshop in te kopen. Snuffel gerust even rond in onze shop, er staan weer leuke nieuwe spullen in! ’s Avonds staat er pasta met wodka-tomatenroomsaus met zalm op het menu. Lijkt op dit recept maar dan met een blik tomatenblokjes i.p.v. tomatenpuree en gerookte zalm en kappertjes erdoor. Gruwelijk lekker.

Zaterdag

Er werd lekker wat aangerommeld vandaag. Johan was druk in de tuin met het snoeien van bomen, Ella had ’s ochtends voetbaltraining en ging ’s middags winkelen met een vriendinnetje en ik maakte het huis aan kant. ’s Avonds aten we kip van het ovenspit met pitabrood, frietjes, zelfgemaakte knoflooksaus en sla en rauwkost. Daarna keken we met z’n allen de film Top Gun: Maverick. Aanrader!

Zondag

We sliepen uit, ontbeten met eggs benedict, Johan zijn ouders kwamen koffie drinken, er werd F1 gekeken met overwinning voor Max en Johan maakte ’s avonds een heerlijke pastasalade met knapperige broodcroutons. Het was een goede dag mensen!

Maandag

En toen was het veel te snel weer maandag. Johan en Ella gingen vroeg de deur uit en ik vermaakte me de hele dag op kantoor. ’s Avonds stond er een sushi bowl (lijkt veel op dit recept) op het menu want ik had geen zin om boodschappen te doen en ik had alles ervoor in huis.

Een kijkje in de keuken week 10-2023

 

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde