Een kijkje in de keuken week 43

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Een kijkje in onze keuken is natuurlijk niet compleet zonder pizza. Helaas geen zelfgemaakte dit keer, maar wel zelf extra belegd! 🙂 Pizza en mayo zijn echt mijn guilty pleasures. Heb jij ook een guilty pleasure waar je liever vanaf zou blijven, maar het gewoon niet kan laten? Schaam je er niet voor, iedereen heeft wel een guilty pleasure! Wat is die van jou?

Dinsdag

Ik maak twee Halloween-recepten vandaag, namelijk een koekiemonster Oreo brownie en bloederige broodjes hotdog. Het brownierecept staat inmiddels al online (bekijk hem hier).

Ook krijgen we de Halloween-outfit thuisbezorgd die ik voor Ella-Marie besteld had. Wat een schattig heksje hè! 😉

Heb jij ons kookboek al besteld? Elke dag gezond, lekker en gevarieerd eten, dat willen we allemaal. Maar soms ontbreekt het je gewoon aan inspiratie om weer wat nieuws te bedenken. KOKEN MET KEUKENLIEFDE is een heerlijk kookboek zonder poespas maar mét 75 makkelijke hoofdgerechten voor elke dag! Je bestelt hem HIER in onze webshop en kan er dan tevens voor kiezen om jouw exemplaar door mij te laten signeren. Leuk als je hem cadeau wilt geven voorzien van een persoonlijke boodschap, of geef hem jezelf cadeau en laat mij er wat leuks voor jou in schrijven!

PS Ook alvast een leuk cadeau om aan Sinterklaas te vragen… ? Hij komt, hij komt… ?

Ik heb nog allemaal kliekjes eten in de koelkast staan, dus dat eten we vandaag! Geroosterde aardappels en groenten uit de oven en wat left over kip. Het was heerlijk!

Woensdag

Ella-Marie en ik gaan samen lunchen bij lunchcafe Ohlala in Beneden-Leeuwen. Momenteel ons favoriete lunchtentje. 🙂 Ella neemt een broodje met brie, walnoten en honing en ik ga voor een broodje met geitenkaas, walnoten en honing. Erg lekker!

’s Avonds maak ik een goddelijk lekkere pasta met broccoli, doperwten, spekjes en roomsaus. Misschien wel de lekkerste pasta die ik tot nu toe ooit heb gemaakt… Het recept komt eraan!

Donderdag

Op Instagram zie ik allemaal leuke dingen voorbij komen waarin KOKEN MET KEUKENLIEFDE wordt genoemd. Bijvoorbeeld deze leuke stories van Kelly Camfferman! Volg jij ons al op Instagram?

Johan had al tijden zin in een lekker wokgerecht dus dat maak ik vandaag. Ik neem me direct voor om dit weer vaker op tafel te zetten. Wokgerechten zijn makkelijk om te maken, gezond, snel klaar en superlekker! Vandaag maak ik een wokgerecht met kip, wortel en bimi. Ook dit recept ga ik binnenkort met je delen.

Vrijdag

Ik maak een Halloween-recept vandaag en een lekkere aardappel-eisalade met gerookte kip.

’s Avonds doen we makkelijk en halen een frietje.

Na het eten schmink ik Ella-Marie want vanavond is de Halloween-optocht door het dorp!

Zaterdag

Johan kookt meestal in het weekend en dat juich ik alleen maar toe. Hij kan heerlijk koken en maakt echt een feestje van het avondeten. Niks is hem teveel (zelfs de ontplofte keuken naderhand vind hij geen probleem). Vanavond maakt club sandwich met kronkelfrietjes en een bitterbal uit de oven. Jammie!

Zondag

Op zondag doen we nooit zoveel behalve uitslapen en uitgebreid ontbijten. Ook lap ik alle ramen van binnen en buiten! Was echt nodig en ik vind het helemaal niet zo erg om te doen. Verder ruimen we buiten blad op en schrijf ik dit Kijkje in de keuken. Ondertussen wandelen Johan en Ella even naar de Waal. Het water staat superlaag wat deze mooie plaatjes oplevert.

’s Avonds duikt Johan weer de keuken in voor een lekker Mexicaans gerecht. Ook dit recept ga ik binnenkort met je delen!

GA JE OOK IETS LEKKERS KOKEN?

❤Deel een foto van jouw gerecht op Instagram of Facebook met #keukenliefde en tag@keukenliefde erin. Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

❤Volg je ons ook op YouTube? Elke dinsdag verschijnt daar onze nieuwe weekvlog! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde