Een kijkje in de keuken week 16-2019

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Het avondeten viel vandaag een beetje in de soep. Omdat ik ’s middags in de tuin aan het rommelen was, was ik de tijd vergeten en begon ik laat met koken. Te laat omdat ik om zes uur bij de kapper moest zijn. Het lukte me nog net om het avondeten op tafel te zetten voor Johan en Ella voordat ik weg moest. Ik warmde ’s avonds een bordje op toen ik terug kwam van de kapper.

Dinsdag

Ik maak nog twee paasrecepten voor KL, namelijk mini-croissantquiches en een paastulband. Beide een succes!

’s Avonds maak ik een pan nasi goreng met kipsaté zonder stokje. Was me teveel werk. Gelukkig hoorde ik niemand klagen. 🙂

Woensdag

Morgen heeft Ella-Marie op school een paasdiner. Alle kinderen mochten op een briefje schrijven wat ze wel en niet lekker vonden voor hun paaslunch. Dat briefje werd in een bakje gestopt en uitgedeeld. Zo kreeg elk kind een bakje met briefje van een klasgenootje mee naar huis voor wie je de paaslunch mocht maken. Superleuk idee! Ook het bakje mocht versierd worden dus woensdagmiddag was het knutselmiddag. 🙂

’s Avonds eten we pasteitjes met kippenragout op verzoek van Ella-Marie. Dit recept. Lekker!

Donderdag

Ik maak voor mezelf een broodje gezond klaar voor de lunch en besluit er maar meteen een foto van te maken zodat ik het recept kan delen. Niet echt een recept eigenlijk, maar wel erg lekker!

Foodpost! Speciaal voor Pasen krijg ik dit pakketje bezorgd met daarin heerlijke producten van Kazidomi, Libeert en SoPure. Nom!

Aan het eind van de middag ga ik even lekker buiten in de zon zitten met een aperol spritz. Daarna schil ik wat aardappels voor zelfgemaakte ovenfrietjes. Erbij eten we snacks uit de Airfryer.

Vrijdag

Goede Vrijdag! Ella-Marie moet gewoon naar school vandaag maar Johan is wel lekker vrij. Johan werkt in de tuin en ik schrijf onder andere wat KL-recepten uit. ’s Middags genieten Johan en ik buiten in de tuin van een lekker hapje dat ik even snel in elkaar flanste: een rolletje van gedroogde ham gevuld met mozzarella, tomaat en basilicum. Simpel en lekker!

’s Avonds eten we een club sandwich salade.

Zaterdag

Johan en Ella-Marie willen vanavond graag pizza uit de houtoven eten en wie ben ik om daar iets tegenin te brengen. Pizza it is! 🙂 Terwijl Johan met Ella-Marie naar een voetbalwedstrijd in Nijmegen is, maak ik alvast het pizzadeeg.

Als Johan en Ella weer thuis zijn rijden we even naar mijn ouders. Ze hadden op zolder nog een hondenbench en -mand liggen die we mogen hebben, dus die halen we even op. Natuurlijk drinken we meteen even een drankje. 🙂

Een kijkje in de keuken week 16-2019

’s Avonds steekt Johan de Culina Flamma aan en eten we pizza!

Zondag

Eerste Paasdag! Mijn schoonfamilie komt gezellig bij ons op brunchen en ze nemen allemaal wat lekkers mee. Eerst worden er eitjes verstopt en gezocht en daarna is het buffet geopend. Na het buffet lopen we even naar het waalstrand. Het was een heerlijke dag!

Heb je ook een lekker recept gemaakt van KeukenLiefde? Deel een foto van het resultaat op Instagram met #keukenliefde en tag @keukenliefde. Je foto komt dan automatisch voorbij onderaan op de homepage van KeukenLiefde zodat iedereen hem kan zien! KeukenLiefde moet je tenslotte delen! ??

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde