Een kijkje in de keuken week 18-2021

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit en wat staat er ’s avonds op tafel? Je leest en ziet het hier!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Tag KeukenLiefde op social media, of deel je foto met #keukenliefde. Dan kunnen wij ook meegenieten!

Dinsdag

Koningsdag! Alweer de tweede op rij die we noodgedwongen thuis moeten vieren. Wie had dat gedacht! Ik niet. Maar goed, we maken er het beste van. Wij hadden zo’n enerverende dag dat ik helemaal vergat foto’s te maken! ? Zelfs de oranjetompouce vergat ik op de foto te zetten! Gelukkig maakte ik nog wel een foto van wapperende vlag. De wimpel was er helaas net vanaf gewaaid… ?

Een kijkje in de keuken week 18-2021

Gelukkig was het superlekker weer. ’s Middags gingen we een stukje wandelen met Nacho in de uiterwaarden vlakbij huis. De rest van de dag vermaakten we ons rondom huis. Rustiger dan normaal maar toch ook fijn.

Het avondeten lieten we thuisbezorgen. We wilden eerst zelf pizza’s maken maar hadden daar uiteindelijk toch geen zin in. Johan ging voor een kapsalon, El en ik bestelden een pizza quattro formaggi en deelden samen een frietje met.

Woensdag

Er wordt deze week niet geklust op de deel dus heb ik de rest van de week ingepland met kookdagen. Ik wil deze week alle recepten voor het kookboek gekookt en gefotografeerd hebben en er moet natuurlijk gekookt worden voor de website. Mouwen opstropen dus en koken maar!

Lijkt me overbodig te zeggen wat we ’s avonds aten… #kliekjeszijnfijn #kliekjesfestijn

Donderdag

’s Avonds eten we pizzaaaaaaaa!!!!!! Ja la la laaaa, ja la la laaaa! ? Uit de diepvries dit keer met extra beleg. Zoals ik altijd zeg: “Het leven is als een diepvriespizza, je moet hem zelf extra beleggen.” ?

Vrijdag

Vandaag sta ik grotendeels weer in de keuken om lekkere recepten te maken.

Zaterdag

Vandaag kook en fotografeer ik de allerlaatste gerechten voor het kookboek! Joehoe! ? Altijd weer een goed gevoel als dat erop zit. Maar er is nog genoeg te doen. Uiterlijk 1 juni moet alle kopij voor het kookboek ingeleverd zijn en ik moet nog een groot deel van de foto’s uitzoeken en bewerken en alle teksten afmaken en controleren. En misschien hier en daar nog een gerecht opnieuw maken of fotograferen. Maar dat gaat lukken hoor! ??

Tussendoor kwam dit pakketje nog binnen van Tony’s Chocolonely: een leuk doosje speciaal voor Moederdag gevuld met drie chocorepen! ?? Leuke tekst ook. Dochterlief vond het hilarisch. Prima hoor. Alles is voor mama! ?

Als alle gerechten gefotografeerd zijn en de keuken is opgeruimd, gaan we lekker wandelen met z’n drieën en Nacho. Ik had pijn in mijn rug (het aanrechtblad is veel te laag voor mij waardoor ik altijd krom sta) en totaal geen zin in een wandeling maar was uiteindelijk blij dat ik mee ging. Een stevige wandeling doet wonderen voor een mens!

Zondag

Vandaag hebben we een lui dagje en doen we helemaal niks! Heerlijk. Johan maait alleen het gras (dan kijkt je tuin gelijk weer een stuk netter) en ’s middags kijken we F1. ’s Avonds eten we kliekjes en daarna gaan we nog even wandelen. ?

Een kijkje in de keuken week 18-2021

Maandag

Er wordt weer verder geklust vandaag. De heren van bouwbedrijf Verkerk gaan verder met het isoleren en aftimmeren van de wanden. Nu begint het ergens op te lijken… De oude deel is niet meer!

’s Avonds eten we de laatste kliekjes van afgelopen week (hieronder een burrito met ovenfrietjes). De overige kliekjes gingen de vriezer in.

Een kijkje in de keuken week 18-2021

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde