Een kijkje in de keuken week 22

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik maak paella met chorizo en garnalen. Zo lekker! Het recept ga ik nog met je delen, maar hier vind je ook een lekker paellarecept die ik eerder al met je deelde.

Een warme lenteavond in de tuin. Genieten!

Dinsdag

Ik begin de dag met Griekse yoghurt, honing en walnoten. Simpel en superlekker!

’s Avonds eten we kliekjes. Ben ik dol op.

Woensdag

Ik maak een lekkere lunch voor Ella-Marie en mezelf. Tosti margherita!

’s Avonds eten we patatas bravas (recept volgt) met sla en pittige linzenburgers van Hak die ik onlangs kreeg thuisbezorgd. Echt pittig zijn ze niet, maar wel erg lekker! En dat terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo van bonen hou.

Donderdag

We eten pastasalade en pizza.

Vrijdag

Ella-Marie heeft schoolreisje vandaag. Johan en ik zwaaien haar uit en rijden daarna naar Amsterdam. We hebben een afspraak bij Keplar (gevestigd in de Foodhallen) die onze nieuwe website maakt en daarna gaan we langs bij ons mediabureau Semilo om even bij te kletsen. Op de terugweg naar huis maken Johan en ik een stop bij Starbucks. Ik heb er weer een nieuwe favoriete cheesecake bij! 🙂 Binnenkort maar weer eens zelf maken. De witte-chocoladecheesecake met frambozensaus swirl maakte ik eerder al na en dat recept vind je hier.

’s Avonds eten we een frietje en als Ella-Marie op bed ligt eten Johan en ik nog een paar kaasjes. 🙂

Zaterdag

Ik had donderdag een citroenkwarktaart gemaakt en moet die nog even op de foto zetten. Erg geslaagd. Het recept volgt!

Ik rijd ’s middags naar The Taste of Amsterdam voor een persdiner van Monte Scroppino. Een heel lekker Italiaans drankje. Ik vertel je er binnenkort meer over!

Ondertussen krijg ik van Johan deze foto’s doorgestuurd, want als mama van huis is maken hij en dochterlief er samen ook een feestje van.

Zaterdag

Gezellig samen ontbijten.

’s Middags gaan we naar de kermis en pakken we een terrasje. ’s Avonds gaan we uit eten bij Restaurant Rossetti.

Dat was het weer voor deze week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde