Een kijkje in de keuken week 24

Een kijkje in de keuken week 24

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik heb zin in een Hollands AGV’tje. Op het menu staan bloemkool en sperziebonen, roquefortsaus (roquefort verkruimelen in wat kookroom en verwarmen), gebakken krieltjes en kipschnitzel.

Dinsdag

Even snuffelen in mijn nieuwste kookboek aanwinst ‘Hollandse Klassiekers anno nu’ van Tjitze van der Dam. Een erg leuk en vooral inspirerend boek met heerlijke recepten.

Tussen de bedrijven door bak ik een Oreo cheesecake en maak ik aardbeiencompote (vlaaivulling) van een bakje aardbeien in de koelkast dat op moest. Beide recepten komen eraan!

Een kijkje in de keuken week 24

Een kijkje in de keuken week 24’s Avonds zijn er nog kliekjes en ik maak nog extra gepofte aardappels gevuld met zelfgemaakte tzatziki en pulled salmon. Superlekker!

Woensdag

Uit school gaan Ella-Marie en ik lunchen bij mijn ouders. Ik maak een lekker borrelplankje klaar waar iedereen van kan pakken.

Een kijkje in de keuken week 24Het lijkt de Provence wel, al die prachtige lavendel. Maar dit is gewoon in de tuin bij mijn ouders. Mooi hè?

’s Middags als we weer thuis zijn proeven we een stukje Oreo cheesecake in onze eigen tuin.

Een kijkje in de keuken week 24

Ella-Marie heeft op woensdag musicalles en dat is om half zes afgelopen. Johan en ik halen haar samen op en verrassen haar met een kindermenu bij McDonalds.

Een kijkje in de keuken week 24

Johan en ik eten ’s avonds zelfgemaakte pizza.

Donderdag

Ik maak kabeljauw uit de oven met tomaat en mozzarella en serveer die met kaasravioli. Lekker!

Vrijdag

Als alles goed gaat wordt deze week de nieuwe KeukenLiefde website gelanceerd! Keplar bouwde een prachtige website voor ons op maat, aangepast aan al onze wensen en eisen. Hierbij de allereerste sneak peak!

Een kijkje in de keuken week 24

Johan en ik zijn ontzettend blij met het eindresultaat maar vinden het tegelijk zó spannend. Want wat vinden jullie ervan?! Nog even geduld en dan gaan jullie het ons hopelijk vertellen. 🙂

Borrelplankje avonddiner!

Zaterdag

We zijn door de Efteling uitgenodigd voor het Midsummer Festival. Het park is tot 01:00 uur ’s nachts geopend en in festivalsfeer genieten we de hele dag van de leukste attracties — Johan en ik gingen samen in de Baron en dat heeft Johan geweten; hij heeft nu nog een piep in zijn oor! —, livemuziek van bekende DJ’s en artiesten en lekker eten en drinken van de leukste food trucks. Als de schemer over het park valt is alles sprookjesachtig mooi verlicht en overal hoor je live muziek. Wat een belevenis om op deze manier door de Efteling te lopen en attracties te bezoeken. Wij zaten om elf uur ’s avonds nog in De Piraña, echt zó leuk! Zet het Midsummer Festival in de Efteling maar alvast in je agenda voor volgend jaar, want dit is echt gaaf om een keer mee te maken!

Zondag

Vaderdag ontbijtje met zelfgemaakte knutsels van kleine knutsel.

’s Avonds gaan we barbecueën. Gewoon simpel met wat kant-en-klaar barbecuevlees, zelfgemaakt huzarenslaatje en stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter. Als dessert zijn er gegrilde perziken met roomijs

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

2 reacties

Deel je liefde

  1. Rianne

    Wat leuk! Ik lees je blog met regelmaat en nu kom ik mijn achterbuurkinderen op je blog tegen die ook in de Efteling waren…

    1. Hoi Rianne, wat grappig! Wat een klein wereldje is het toch hè. 😉

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde