Een kijkje in de keuken week 25

Een kijkje in de keuken week 25

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Weertje wat een weertje! Waterpret en barbecueën in de tuin, wat wil een mens nog meer.

Dinsdag

De nieuwe KeukenLiefde website werd gelanceerd! Ik ben zo benieuwd wat je ervan vind, hoe je het vind werken en wat je op- of aanmerkingen zijn. Laat het me dus vooral weten!

Verder maak ik verse tomatensoep voor het avondeten en pizzadeeg, want mijn voorraad in de vriezer was weer op. 🙂

Woensdag

Als Ella-Marie uit school komt nemen we een kookfilmpje op: rood zomerfruit crumble! Een van de lekkerste en simpelste toetjes die je maar kunt maken met rood zomerfruit. Serveer (lauw)warm uit de oven met een bolletje vanilleijs. Té lekker!

’s Avonds eten we een frietje.

Donderdag

Jawel, het is weer tijd voor zelfgemaakte pizza!

Vrijdag

Ik maak cheesecake brownie met rood zomerfruit en voor het avondeten tomatenrisotto.

Zaterdag

Ella-Marie zit op musicalles bij FanWork Musicals en treed vanavond op in de eindvoorstelling in de schouwburg van Amstelveen. Zo stoer! Ze worden ’s middags met een grote bus opgehaald in Tiel en vertrekken dan naar de schouwburg in Amstelveen om te oefenen. De show begint ’s avonds om zeven uur. Johan en ik gaan onderweg naar Amstelveen een hapje eten bij Van der Valk in Breukelen. Ik neem een schnitzel met champignonsaus en Johan neemt gevulde bolcourgettes met ratatouille en salade met couscous. Als dessert delen we een kaasplankje.

Wat zijn we trots op onze kleine meid! Ze deed het zo goed! 🙂

Zondag

We sluiten de week af met een barbecue bij vrienden.

Een gezellige afsluiting van een heerlijke week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde