Een kijkje in de keuken week 48

Een kijkje in de keuken week 48

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

We rijden na schooltijd even bij mijn ouders langs, want Sinterklaas en Piet hebben daar wat achtergelaten voor onze kleine meid. Dank u Sinterklaasje!

Johan komt uit zijn werk ook langs, want we eten gezellig een hapje mee. Moeders heeft een heerlijke macaroni-ovenschotel gemaakt met veel groenten en een romige mascarpone-bechamelsaus… Je snapt wel waar mijn ovenschotelliefde vandaan komt. 😉

Dinsdag

Ik maak vandaag twee kerstrecepten die ik binnenkort met je ga delen: zelfgemaakte bladerdeegpasteitjes (zo makkelijk!) gevuld met kalkoenragout (voor- of hoofdgerecht) en briochesterren met paté en cranberrysaus (hapje).

Ik krijg mijn visitekaartjes binnen van drukbedrijf.nl! In de KeukenLiefde-huisstijl. Ik vind ze zo mooi geworden! Benieuwd: wie van jullie gebruikt in dit digitale tijdperk nog ‘ouderwetse’ visitekaartjes? Ik vind ze namelijk nog steeds effectief. Jij?

Het avondeten is een makkie natuurlijk: we eten de briochesterren en pasteitjes!

Woensdag

Oeps… Pizza tiiiiime!

Donderdag

Johan en ik moeten in De Nieuwe Ruimte in hartje Amsterdam zijn. We zijn uitgenodigd om het succesverhaal achter KeukenLiefde te vertellen op de Masterclass Digitale Denkweg: een tweedaags programma dat traint in digitaal denken, bedoeld voor redactionele professionals met een achtergrond in de printjournalistiek, maar van wie in hun werk multimediale inzet wordt verwacht. We vonden het best een beetje spannend, maar het was superleuk! Iedereen was heel geïnteresseerd en er werden veel vragen gesteld die we gelukkig (bijna) allemaal konden beantwooden. 😉

Kijk nou wat een leuke advertentie er in Smult magazine staat! 😉 Een superdikke kersteditie: heb jij hem al?

Het recept van die heerlijke appelkruimelvlaai vind je hier! 🙂

’s Avonds zijn we een beetje lui en bestellen we kebab.

Vrijdag

Johan zet me af bij het REM Eiland (restaurant) in Amsterdam, waar ik een lunch heb met Nissan. Na de lunch mag ik de sleutel in ontvangst nemen van een gloednieuwe MICRA. Joehoe, ik mag drie maanden lang in dit oranje snoepje rijden! Wat een bofkont ben ik. Nog voordat ik de snelweg op rijd ben ik verliefd. Wat een fijne wagen. Misschien zag je 0p Instagram en Facebook al wat voorbij komen, maar binnenkort vertel ik je meer over deze leuke samenwerking in een aparte blog.

Ondertussen — terwijl ik in de vroege avondspits weer terug naar Tiel rijd —  maakt Johan een dampende schaal groentelasagne. Jammie! Het recept hiervan staat niet op KeukenLiefde, maar komt wel in mijn kookboek. Nog even geduld dus. 🙂 #oktober2018

Zaterdag

We vieren pakjesavond vroeg dit jaar bij mijn schoonouders. Gezelligheid!

Na alle verwennerij en het uitpakgeweld gaan we lekker een hapje eten. Johan zijn moeder heeft allemaal lekkere dingen op het aanrecht uitgestald en iederaan kan zichzelf bedienen.

Zondag

We brengen een bezoekje aan mijn ouders om mijn nieuwe bolide even te showen.

’s Avonds sluiten we de week feestelijk af met gebakken biefstuk, salade en zoete aardappelfrietjes. Smullen!

Dat was het weer voor deze week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde