Een kijkje in de keuken week 30

Omdat ik in het vorige Kijkje in de keuken alleen vakantiefoto’s uit Frankrijk voorbij liet komen is dit kijkje in de keuken extra dik! Vind je vast niet erg toch? 🙂 Gisteren is Johan na drie weken vakantie weer begonnen met werken en ook ik kruip vanaf nu zo af en toe weer achter de computer om te werken. Over tot orde van de dag dus, maar eerst blik ik nog even terug op een heerlijke vakantie met deze watertandend lekkere foto’s!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Vrijdag

’s Ochtends om kwart voor zes rijden we weg van de camping in de Dordogne en rond half vijf ’s middags zijn we weer thuis in Tiel. Omdat het onze trouwdag is gaan we ’s avonds met z’n drieën uit eten bij Restaurant BuitenSporig in Tiel. Een van onze favoriete restaurants in Tiel.

Zaterdag

Drankje op het terras in de stad met Johan zijn ouders.

’s Avonds maak ik Mexicaanse taco’s. Het recept ga ik binnenkort met je delen. 🙂 Erg lekker!

 Zondag

Mijn zwager wordt morgen 30 jaar en viert dat vandaag met een barbecue. Gezelligheid!

Maandag

Ella-Marie wordt zeven jaar vandaag! Hiep hiep hoera! Ik maakte deze carrot cake en een perzik-kwarktaart. Het recept voor de perzik-kwarktaart ga ik binnenkort met je delen. Iedereen vond hem lekker, dus een dikke aanrader!

Dinsdag

We eten wraps met kipschnitzelreepjes (een variant op deze honing-mosterdwraps), guacamole, cheddar, sla en ovenfriet.

Woensdag

Ik bak een pruimencake (recept komt snel online) met de pruimen uit de boomgaard van mijn ouders. Daarna rijden we naar Nijmegen om te winkelen en te lunchen. Ik houd van het vakantieleven! 🙂

Als we thuiskomen maak ik pizzadeeg. Vanavond eten we pizza!

Donderdag

Voor een nieuwe kookvideo maak ik macaronisalade die we eten als lunch.

’s Avonds eten we tomatenrisotto.

Vrijdag

We eten verse tagliatelle met kip in pestoroomsaus, een salade met gegrilde groenten en gepofte tomaatjes uit de oven. De pesto maakte ik zelf, daar kan namelijk geen potje aan tippen!

Zaterdag

Ik film Johan voor een nieuwe kookvideo waarin hij laat zie hoe je mosselen in roquefortsaus klaarmaakt. Zo lekker! Video deel ik binnenkort.

Zondag

We gaan ’s middags naar de stad om een hapje te eten bij Restaurant Rossetti en daarna kijken we de profronde van Tiel.

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

2 reacties

Deel je liefde

  1. Gerda

    jammer dat je de laatste 2 weken zoveel foto’s van restaurants, vakantie, bbq enz. plaatsti.p.v. recepten hetgeen toch is waarvoor je gevolgd wordt, ook door mij. Dan kun je beter gaan vloggen lijkt mij, voor de geinteresseerden.
    Ik persoonlijk kijk uit naar de heerlijke recepten elke maandag en ook deze week is er in ëen kijkje in de keuken” weinig van jouw keuken te zien. Het is best leuk als je zo nu en dan iets deelt uit je privë leven maar de hoofdzaak is toch de recepten of zie ik dat verkeerg?

    groetjes van Gerda

    1. Hoi Gerda, het Kijkje in de keuken is voornamelijk bedoeld om te laten zien hoe onze persoonlijke ‘eetweek’ eruitziet. De afgelopen weken vierden wij vakantie en dat is op de foto’s dan ook terug te zien. ? Recepten deel ik overigens (bijna) nooit in het Kijkje in de keuken, die publiceer ik in een aparte blogpost.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde