Een kijkje in de keuken week 31

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik maak een heerlijke penne-ovenschotel met broccoli, kip, ham en champignons. Recept volgt!

Dinsdag

Ik eet ’s middags een lekker aardbeienijsje gemaakt door dochterlief. In deze video kun je zien hoe Ella-Marie ze maakt.

 

Woensdag

Johan zijn vader is vandaag jarig dus eten we ’s avonds bij mijn schoonouders.

Donderdag

Ik ga gezellig lunchen met mijn lieve vriendin Miranda bij Samen – eten en drinken in Tiel. Je kent Miranda wellicht van de artikels die ze schrijft  voor Huis- en TuinLiefde en de baktips die ze schrijft voor KeukenLiefde. Op haar eigen website Mevrouw Zoetekauw deelt ze haar passie voor zoete baksels. We eten allebei een club sandwich met carpaccio, drinken een glaasje wijn en kletsen bij. De tijd vliegt voorbij!

Na de lunch loop ik bij de poelier naar binnen en neem daar kip kebab mee voor het avondeten.

Vrijdag

Het mag dan zomer zijn, maar ik heb al weken zin in coq au vin: kip in rodewijnsaus. Ik haal de boodschappen, bak de ingrediënten aan in de pan en gooi daarna alles in de slowcooker. Daarna schil ik aardappels, snijd ze in frietjes en bak ze alvast een keer voor. Vanavond eten we coq au vin met zelfgemaakte friet! Ik maak de coq au vin trouwens met kippendijen. Vind ik makkelijk én lekker.

Zaterdag

Johan eet een kliekje coq au vin met stokbrood, ik eet margherita pizza die ik extra beleg met kaas en zelfgemaakte pesto. Jum!

Zondag

We gaan gourmetten bij mijn ouders, lekker buiten in de tuin. Heerlijke afsluiting van de week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde