Een kijkje in de keuken week 32

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ella-Marie en ik zijn bij mijn ouders om te vliegeren. Helaas staat er te weinig wind om hem hoog in de lucht te krijgen. Ach, gewoon even chillen op het terras tussen de pruimenbomen en potten hortensia’s is ook fijn.

Als we weer thuiskomen schil ik aardappels in frietjes en bak ze voor. Vanavond eten we zelfgemaakte frietjes!

Een kijkje in de keuken week 32

Dinsdag

Ik maak een Oosters eenpansgerecht met noedels, broccoli, paprika, zalm en garnalen. Op Instagram deelde ik het recept. Volg je me daar al? Als je niet zo van vis houdt, is dit een lekkere variant met biefstuk!

Woensdag

Ik maak courgettelasagne met ricotta en tomatensaus. In plaats van lasagnebladen van pasta gebruik ik gegrilde courgetteplakken, waardoor de lasagne een stuk lichter is dan het origineel. Het recept ga ik binnenkort met je delen. Het is een absolute aanrader!

Donderdag

Ik ga met Ella-Marie en mijn schoonmoeder naar Bigfoot Junior. Leuke film!

Een kijkje in de keuken week 32

Als we weer terug naar huis lopen komen we langs de slager. Ik heb nog geen idee wat ik vanavond op tafel moet zetten, maar heb plotseling zin in gebakken biefstuk. Thuis heb ik nog haricots verts in de koelkast liggen en frietaardappels die op moeten. Onverwachts feestmaal!

Vrijdag

Tijdens het boodschappen doen bij de Lidl zie ik bolcourgettes liggen. Die stonden al tijden op mijn nog-te-koken-lijstje en ik besluit ze mee te nemen voor het avondeten. Ik vul ze met een mengsel van onder andere couscous en feta. Man en dochterlief hebben hun vingers erbij af zitten likken, zo lekker zijn ze! Recept komt eraan.

Een kijkje in de keuken week 32

Zaterdag

Pizza! 

Een kijkje in de keuken week 32

Zondag

Ik had gisteren yoghurt laten uitlekken om zelf hangop te maken. Vandaag maak ik er een toetje mee door de hangop te mengen met opgeklopte slagroom en te serveren met zacht, rood zomerfruit. Een van de lekkerste zomertoetjes!

Een kijkje in de keuken week 32

’s Avonds steken we de barbecue aan en grillen wat kip en maiskolven. Erbij eten we nog wat van de overgebleven couscousvulling. Smullen!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde