Een kijkje in de keuken week 30

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

De dag voor Ella-Marie haar verjaardag hebben El en ik het druk. We doen de laatste boodschappen, maken het huis schoon en maken alvast hapjes en monchoutaart voor morgen.  ’s Avonds heb ik geen zin meer om lang in de keuken te staan en daarom staat er iets makkelijks het menu: turksbroodpizza met verse zalm! Makkelijk en ook heel lekker. Het recept ga ik met je delen.

Dinsdag

Hiep hiep hoera!! Vandaag mag ons kleine prinsesje en koekiemonster alweer acht kaarsjes uitblazen. Stop. De. Tijd! ’s Avonds steken we de barbecue aan voor een broodje hamburger buffet. Hoe je dat zelf kunt organiseren ga ik ook een artikel over schrijven. 🙂 Ondanks de zinderende hitte was het een superleuke dag!

Donderdag

Van gisteren heb ik geen foto’s. Ella-Marie ging een dagje bij haar tante en neefje spelen en ik had een gewone werkdag. Het zijn de laatste loodjes voor onze vakantie en verhuizing. Vandaag gaat Ella-Marie logeren bij een vriendinnetje op de camping. Ik werk de hele dag binnen achter de computer (en ventilator!). Als Johan thuiskomt uit zijn werk maakt hij deze Lipton ice tea mojito voor ons klaar. Echt een lekkere zomercocktail. Recept ga ik met je delen!

Een kijkje in de keuken week 30

’s Avonds steekt Johan de barbecue aan en grillen we vier overgebleven hamburgers. Ik had ook nog een Turks brood liggen dus we eten een Turks broodje hamburger. 🙂 De vliegen eten gezellig mee…

Vrijdag

’s Ochtends haal ik bij de Nissan in Amsterdam een vivid blue Qashqai op. Deze knappe jongen is ons vervoer tijdens onze vakantie naar Italië! Hij is luxe uitgevoerd met onder andere een automaat, glazen zonnedak, rijbaan-, parkeer-, achteruitrijassistent, getinte glazen, cruisecontrol, leren bekleding, BOSE geluidsysteem met subwoofer, tja… wat zit er eigenlijk niet in, op en aan? De minimaal 12 uur durende heen- en terugreis naar Italië zie ik in elk koel en zonnig tegemoet! 

Eenmaal thuis ga ik weer aan het werk en ’s Avonds halen Johan en ik Ella-Marie weer op.

Zaterdag

’s Ochtends gaan we naar de verjaardag van onze zwager Sebas (hij is op dezelfde dag jarig als Ella-Marie). Daarna gaan we de stad in om de laatste boodschapjes te halen voor onze vakantie aanstaande maandag (als je dit leest zitten wij in de auto!).

’s Avonds halen we een Vietnamese rijsttafel voor twee personen. Dat is voor ons drieën genoeg eten voor twee dagen en dan hoeven we vandaag en morgen niet meer te koken. Lekker makkelijk. We bestellen bij ons favoriete Vietnamese restaurant An Nam in Tiel en zoals altijd is het weer smullen geblazen! Johan bestelt er nog extra een bak babi pangang en mini loempia’s bij.

Zondag

We pakken de spullen in voor onze vakantie en halen bij de supermarkt nog wat laatste dingen (eten en drinken) voor onderweg. Morgenochtend willen we al vroeg vertrekken. We rijden maandag eerst naar  hotel Metropole Suisse aan het Comomeer waar we een overnachting geboekt hebben en dinsdagochtend rijden we vandaaruit naar camping Park Albatros in Toscane. Daar verblijven we een week en daarna zitten we nog een week op camping Bella Italia aan het Gardameer. Dan gaan we weer naar huis en krijgen we bijna direct de sleutel van ons huis in Dreumel. De komende weken worden dus hectisch en druk maar ook heel erg leuk. We gaan jullie in elk geval op de hoogte houden van onze avonturen in het Kijkje in de keuken en ook in de weekvlog. Tijdens de vakantie komen ze waarschijnlijk even niet online maar daarna pak ik het gewoon weer op. Wil je niks missen volg ons dan op Instagram! Voor nu wens ik iedereen alvast een fijne vakantie en heerlijke zomer toe! Ciao!

GA JE OOK IETS LEKKERS KOKEN?

❤Deel een foto van jouw gerecht op Instagram of Facebook met #keukenliefde. Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

❤Nog meer inspiratie nodig voor het avondeten? Reserveer hier ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE: 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag! Het boek ligt omstreeks 17 oktober in de winkels maar door hem nu alvast te reserveren valt hij straks automatisch op jouw deurmat en ben je verzekerd van een exemplaar!

❤Volg je ons ook op YouTube? Elke dinsdag verschijnt daar onze nieuwe weekvlog! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Eén reactie

Deel je liefde

  1. samantha

    heel erg benieuwd naar het recept van de turksbroodpizza!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde