Een kijkje in de keuken week 19

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ella-Marie maakt helemaal zelf een pan tomatensoep. Ik maak er een filmpje van, die ik komende zaterdag (vrijdag op YouTube) met je ga delen. 🙂 Lekkerste tomatensoep ooit!

Dinsdag

We eten een restje zalmlasagne die ik vorige week had ingevroren.

Een kijkje in de keuken week 19

Woensdag

Ik warm voor Ella-Marie een kliekje pasta met broccoli op uit de diepvries die ik eerder had gemaakt. Johan is laat thuis vanavond en ik eet later met Johan.

Johan en ik eten zelfgemaakte pizza.

Donderdag

Ik word verwend met deze heerlijke tas vol lekkers van Oil & Vinegar, speciaal voor Moederdag.

Als ik Ella-Marie uit school haal gaan we een ijsje eten bij Daisy’s.

Als we thuis zijn bereid ik alvast het avondeten voor. Ik maak een aspergeschotel met ham en kaas. Het recept kwam afgelopen vrijdag online en werd het populairste nieuwe recept van vorige week. Ik serveerde er krieltjes met knoflook en tijm uit de oven bij. Recept ga ik met je delen.

Vrijdag

Johan is vrij vandaag en maakt lekkere quesadilla’s met brie en mango als lunch.

Een kijkje in de keuken week 19

Tussendoor maak ik nog panna cotta: een Italiaanse roompudding.

Een kijkje in de keuken week 19

Na het maken en afkoelen gaan ze in de koelkast om op te stijven. ’s Avonds eten we een frietje.

Een kijkje in de keuken week 19

Zaterdag

’s Middags gaan we naar de begrafenis van Johan zijn oma. Ze is maandagavond overleden en 83 jaar oud geworden. Ik ben dankbaar dat Ella-Marie haar overgrootoma zo goed heeft gekend.

’s Avonds maken we Italiaanse biefstuksalade en als toetje serveer ik de panna cotta met rodevruchtensaus. Extra verwennerij om onszelf een beetje op te vrolijken. Beide recepten komen binnenkort online.

Zondag

Moederdag! Om acht uur ’s ochtends staat dochterlief voor ons bed met een lekker ontbijtje. Ze was heel zachtjes naar beneden geglipt en zowel Johan als ik hadden haar beneden niet bezig gehoord. Zo lief! Ik eet niet alles op, want papa en Ella hadden samen ook nog een ontbijtje gepland staan.

Na het ontbijt gaan we even op de koffie bij Johan zijn ouders.  ’s Middags om twee uur zijn we weer thuis want er moet voetbal (Johan is voor Feyenoord) en F1-race gekeken worden. Ik zou eigenlijk lasagne maken, maar uiteindelijk maak ik kipshoarma omdat ik niet zoveel zin heb om lang in de keuken te staan.

Dat was het weer voor deze week!

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde