Een kijkje in de keuken week 35

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Omdat we een overvloed hebben aan appels uit onze tuin besluit ik een hoofdgerecht te maken met appel. Ik maak hete bliksem met veel vlees erbij. Het was heerlijk! Recept ga ik met je delen.

Dinsdag

Voor het avondeten maakte ik lekkere wraps. Omdat dit een campagnerecept is wil ik de foto nog niet delen, maar het recept komt er binnenkort aan!

Woensdag

Op woensdag is Ella-Marie om kwart over twaalf uit school en gaan we samen lunchen. Op verzoek van Ella strijken we neer bij de Hema in Tiel. Ella-Marie neemt een broodje hotdog en een kindercappuccino en ik neem een broodje met roomkaas en een grote-mensen-cappuccino. 🙂

Een kijkje in de keuken week 35

Als we weer thuis zijn duikt Ella-Marie de tuin in en knipt ze bloemen voor deze schattige vaasjes. Na de foto neemt ze ze mee naar boven en zet ze op haar slaapkamer.

Een kijkje in de keuken week 35

’s Avonds halen Johan en Ella-Marie een frietje in de cafetaria.

Een kijkje in de keuken week 35

Donderdag

Van Kinder krijgen we deze doos vol met Kinder Bueno, ze bestaan dit jaar vijftig jaar!

Voor het avondeten maak ik een grote pan met nasi goreng en kipsaté. We zijn er allemaal dol op en we kunnen er altijd twee dagen van eten wat weer makkelijk is voor mij.

Vrijdag

Als ik Ella-Marie naar school heb gebracht maak ik een lekkere yoghurttulband met een vleugje citroen. Het recept ga ik binnenkort met je delen.

’s Middags rijden we naar ons huis in Tiel voor een laatste inspectie door het huis met de nieuwe eigenaars. Johan maakt nog snel even een foto van het totaal aantal door ons gedronken kopjes koffie. Dat zijn er best veel haha!

Een kijkje in de keuken week 35

Daarna rijden we naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Als we voor de laatste keer wegrijden bij ons huis heeft Ella-Marie het er toch wel even heel erg moeilijk mee. Begrijpelijk want dit was acht jaar lang haar huis en als we wegrijden laat ze niet alleen haar huis, maar ook haar school en vriendinnen achter. Ik moet ook wel even slikken als ik haar verdriet zie. Gelukkig is ze haar verdriet snel weer vergeten zodra we thuis in Dreumel zijn. Om toch even bij deze dag stil te staan gaan we ’s avonds lekker uit eten bij restaurant De Twee Linden in Beneden-Leeuwen.

Zaterdag

Ella-Marie heeft ’s ochtends haar eerste voetbalwedstrijd van het seizoen voor haar club Aquila. Terwijl Johan met Ella naar de voetbalwedstrijd gaat werk ik wat achter de computer en zet ik de yoghurttulband op de foto die ik gisteren maakte.

Een kijkje in de keuken week 35

’s Middags rijden we naar Beneden-Leeuwen om bij Van de Berg Woninginrichters vouwgordijnen en gordijnen uit te zoeken voor ons huis. Als de meneer die ons heeft geholpen ons adres vraagt om een afspraak te maken om bij ons thuis op te meten, blijkt dat ze maar één huis verder van ons wonen! Haha, kleine wereld. Daarna halen we gelijk even boodschappen. We hebben onder andere een zak houtskool nodig…

Een kijkje in de keuken week 35

Zondag

We ontbijten buiten onder de overkapping. We hebben nog bijna niet binnen gegeten in ons nieuwe huis. Dat zal straks wel even wennen zijn als het weer omslaat en de kou ons naarbinnen drijft. Maar voor nu genieten we buiten zolang het kan!

Een kijkje in de keuken week 35

Na het ontbijt maakt Johan een huzarensalade en kookt alvast wat aardappels. Vanavond komen mijn ouders en broers eten en steken we de barbecue aan.

We grillen hamburgers voor broodje hamburger, bakken aardappels en uien op de barbecue en bakken groenten op de scottelbraai.

We horen vandaag dat KeukenLiefde door de Food Blog Awards weer genomineerd is voor Food Blog van het Jaar! KeukenLiefde won eerder al de Food Blog van het Jaar 2016 én 2017. Zou het dit jaar ook weer lukken? Als jij KeukenLiefde de beste Foodblog van het jaar vindt, vergeet dan niet te stemmen! Dat kan hieronder: (PS Stemmen is nu nóg makkelijker dan voorgaande jaren!)

Stem op jouw favoriete ‘Food Blog van het Jaar 2018’

GA JE OOK IETS LEKKERS KOKEN?

❤Deel een foto van jouw gerecht op Instagram of Facebook met #keukenliefde. Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

❤Nog meer inspiratie nodig voor het avondeten? Reserveer hier ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE: 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag! Het boek ligt omstreeks 17 oktober in de winkels maar door hem nu alvast te reserveren valt hij straks automatisch op jouw deurmat en ben je verzekerd van een exemplaar!

❤Volg je ons ook op YouTube? Elke dinsdag verschijnt daar onze nieuwe weekvlog! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

K♥L ontdekt …, Inspiratie, Een kijkje in de keuken, Persoonlijk

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Vanessa

    Leuk om te lezen! Probeer eens cider te maken met de appels. Mijn manlief maakt elke jaar (toevallig afgelopen weekend) en het is heeeeerrrlijk! Groetjes

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde