Een kijkje in de keuken week 35

Een kijkje in de keuken week 35

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik maak mini appeltaartjes voor een nieuwe video (hier vind je het recept) en ’s avonds eten we pizza.

Dinsdag

Voor de lunch pak ik lekker uit en verwen mezelf met een panini met kip, pesto en gegrilde groenten.

Het is mooi weer ’s avonds en we eten lekker buiten in de tuin. Ik heb niet zoveel zin om lang in de keuken te staan, dus ik gooi een camembert in de oven en serveer die met stokbrood, walnoten en druiven. Smullen!

Vorig jaar won KeukenLiefde tijdens de eerste editie van de Food Blog Awards de award voor Beste foodblog van 2016.

Een kijkje in de keuken week 35

Dit jaar is KeukenLiefde weer genomineerd (in vijf categorieën!). Als KeukenLiefde jouw favoriete foodblog is vergeet dan niet te stemmen! Het kan nog tot 10 september.

Woensdag

Op verzoek van Ella-Marie eten we ’s avonds kip Hawaï. Ze is er dol op! Ik maak meteen een nieuwe kookvideo van het recept en die ga ik komende zaterdag met je delen.

Donderdag

Johan bakt poffertjes! Hij gebruikt dit recept.

’s Avonds kijken we voetbal en eten lekkere hapjes. 🙂 De hapjes waren beter dan het voetbal. 🙁

Een kijkje in de keuken week 35

Donderdag

Ik kook verse tagliatelle met ham en paddestoelenroomsaus en Ella-Marie verzorgt het toetje. Een gesuikerde bladerdeegschelp met aardbeien en slagroom. En een vrolijk parapluutje. 🙂

Zaterdag

Mosselen eten bij mijn ouders. Zoals altijd maken ze de mosselen op twee manieren klaar: klassiek gekookt met mosselgroenten en gegratineerd van het bakblik met spinazie a la creme en kaas. Veel te veel gegeten, maar het was weer zó lekker!

Zondag

De stad is open en we pakken ’s middags gezellig een terrasje.

Een kijkje in de keuken week 35

’s Avonds maak ik een caesarsalade met Mexicaanse twist. Superlekker!

Alle nieuwe recepten die ik deze week maakte ga ik uiteraard snel met je delen. Geniet van de week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde