Een kijkje in de keuken week 5

Een kijkje in de keuken week 5

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik ontbijt met een stukje witte-chocoladecheesecake met frambozensaus swirl (Starbucks copycat!). Het recept ga ik aanstaande zaterdag met je delen, inclusief handige kookvideo. Als je niet zolang wilt wachten, dan is deze cheesecake met frambozensaus ook een aanrader!

Een kijkje in de keuken week 5

’s Avonds kook ik tagliatelle en serveer die met mijn favoriete pastasaus: carbonara! Ik voeg graag een handje doperwten toe voor een extra bite.

Een kijkje in de keuken week 5

Dinsdag

Uhm…

Woensdag

Eerst maar eens een goed ontbijt.

Foodpost! Ik ontvang paleo energierepen van The Primal Pantry, gemaakt van fruit, noten en dingen als cacao en kokos. Mmmmm…

Een kijkje in de keuken week 5

Voor het avondeten maak ik een rösti-ovenschotel met wortel en vis. Erg lekker. Het recept ga ik binnenkort met je delen.

Een kijkje in de keuken week 5

Donderdag

Ik ga ’s avonds met een vriendin in Arnhem naar Soof 2. Daarvoor eten we een hapje bij Happy Italy. Ik ben fan van die tent! Heel erg sfeervol zit je er niet (druk en groot), maar het eten is vers, superlekker en niet duur. Omdat de porties enorm zijn, vraagt de bediening standaard of je een doggybag mee naar huis wilt nemen. Top! Ik kies een pizza met mozzarella, San Daniela ham, rucola en Parmezaan (€ 9,75). Mijn vriendin kiest een pasta met roomsaus, garnalen, Spaanse peper, paddestoelen en peterselie (€ 8,75). Smullen!

Na het eten halen we bij een kleine buurtsuper (goedkoper dan in de bioscoop) wat versnaperingen voor tijdens de film. Ik moest hier even een foto van maken. Tony’s Chocolonely heaven!

Een kijkje in de keuken week 5

Ik kies overigens toch M&M’s met pinda en autodrop. Dan gaan we naar de film. Genoten van Soof 2!

Vrijdag

Voor het avondeten maak ik verse tomatensoep met geroosterde paprika en een vleugje room en Johan maakt tosti’s. Lekker en simpel!

Zaterdag

We hebben een nieuwe lens besteld voor de camera, die ik voor het filmen wil gaan gebruiken. Ben benieuwd! Ben je al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Het is gratis en elke vrijdag verschijnt er een nieuwe kookvideo!

Een kijkje in de keuken week 5

Ik heb de hele week al zin in appelcake dus bak ik er één.

Recept ga ik met je delen.

’s Avonds gaan we met Johan zijn ouders uit eten in Tres Tapas & Winebar in Tiel. We laten ons de hele avond verrassen met lekkere hapjes. Heerlijk en gezellig avondje!

Zondag

Als we zijn uitgeslapen maakt Ella-Marie croissants met kaas.

’s Middags gaan we even naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Als we aan het eind van de middag thuiskomen ga ik aan de slag met het avondeten. Ik maak zelf kipschnitzels. Ella-Marie krijgt er één met brie, walnoot en honing en Johan en ik smullen van een kipschnitzel met champignonroomsaus. Erbij eten we ovenfrietjes en sla. Weekendverwennerij!

Dat was het weer voor deze week.

Een kijkje in de keuken week 5

Kusje van mij. ?

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde