Een kijkje in de keuken week 7

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wederom kan ik deze week geen familievlog met je delen. Ik ben er nog steeds niet aan toegekomen. Omdat het de aankomende maanden op werkgebied en privé alleen nog maar drukker wordt, ga ik mezelf ook geen druk van een weekvlog opleggen. We blijven regelmatig vloggen en als ik tussendoor een keer een gaatje kan vinden, ga ik proberen een vlog te editten en met je te delen.

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ella-Marie heeft vandaag een studievrije dag en Johan heeft een dagje vrij. We gaan een dagje richting de kust: eerst een fimpje kijken in het Omniversum en daarna lekker lunchen en uitwaaien in Scheveningen.

Dinsdag

Aan het eind van de middag hebben we weer een huisbezichtiging, dus besluit ik met Ella-Marie naar de indoorspeeltuin Wamelland in Wamel te gaan.

Een kijkje in de keuken week 7

Als we weer thuis zijn maak ik pasta met vega tomatenroomsaus met lekker veel groenten erin.

Woensdag

Ik maak weer een lekker recept voor KeukenLiefde: beef teriyaki. Ga ik binnenkort met je delen!

Donderdag

Ella-Marie wordt ’s middags door mijn schoonmoeder en neefje uit school gehaald en eet daar ’s avonds mee. Johan en ik eten ’s avonds pizza.

Een kijkje in de keuken week 7

Vrijdag

Uit school maken Ella-Marie en ik samen deze heerlijke borrelhapjes. Gewoon zomaar, omdat we daar zin in hebben. 🙂 Dat ik zodoende tevens weer een nieuw recept heb om te delen op KeukenLiefde is natuurlijk mooi meegenomen. 😉

Een kijkje in de keuken week 7

’s Avonds eten we lasagne!

Zaterdag

Ik heb vandaag een kookboekdag omdat ik er van de week niet aan toe kwam. Ik ben nu bezig met het hoofdstuk vis. Hierbij een kleine sneak peak van enkele kookboekrecepten! Het wordt een kookboek met uitsluitend hoofdgerechten voor elke dag. Want daar kun je volgens mij niet genoeg lekkere recepten van hebben!

’s Avonds eten we opgewarmde kookboekgerechten. Geen straf hoor. 🙂

Zondag

Zelfs op zondag sta ik tegenwoordig in de keuken. Met een verhuizing in zicht moet ik zorgen dat ik op KeukenLiefde een voorraad recepten opbouw en ondertussen moet ik ook koken voor het kookboek. Het zijn pittige weken zo, maar het is allemaal voor een goed doel. Voor een nieuw recept op KeukenLiefde maak ik melkchocoladetruffels en ook maak ik weer een recept voor het kookboek. Daarna neem ik samen met Ella-Marie nog een nieuwe kookvideo op, die waarschijnlijk aanstaande zaterdag online komt.

Tussen de bedrijven door neem ik de tijd om deze foodpost te proeven die ik vanuit Denemarken opgestuurd kreeg van Lakrids by Johan Bülow. Het is organic slow cooked drop omhuld met chocolade. Speciaal voor Pasen brengen ze twee nieuwe smaken uit: drop omhuld met witte chocolade, mango en een vleugje vanille en dulce de leche en melkchocolade. Ze zitten in een prachtige verpakking! Heel eerlijk, Ik ben geen dropliefhebber, maar ik had de stille hoop dat deze drop me over de streep zou trekken. Lakrids schijnt voor dropliefhebbers namelijk het neusje van de zalm te zijn. Het chocoladeomhulsel is heerlijk, maar de drop zelf, het kan me nog steeds niet bekoren. Wel jammer vind ik dat. Mijn vader is wel een echte dropliefhebber, dus hier ga ik hem vast heel erg blij mee maken! 🙂

Een kijkje in de keuken week 7

Daarna gaan we lekker wandelen met z’n drieën. Het is heerlijk weer en onderweg drinken we een drankje op het terras bij Restaurant de Merckt. Als we weer thuis zijn warmen we weer kliekjes op.

Dat was het weer voor deze week!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

2 reacties

Deel je liefde

  1. Denise

    Hoi Annemiek, vorige week heb ik met m’n man een midweek doorgebracht in Leeuwen. We hebben heel lekker gegeten in het restaurant van het hotel! Op 1 van onze sightseeingtochtjes (we doen geocaching!) kwam ik het naambordje “Tiel” tegen. Aan wie heb ik toen gedacht denk je? ? Ik vind je website echt heel leuk!
    PS Waarmee heb je de zalmborrelhapjes gevuld?
    Groetjes uit België, Denise

    1. O wat grappig Denise, zo dichtbij! 🙂 Ik heb de zalmrolletjes gevuld met monchou.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde