Eenpanspasta met balsamico en paprika (uit EEN van Jamie Oliver)

Een heerlijke eenpanspasta met balsamico en paprika uit het nieuwe kookboek EEN van Jamie Oliver. De pasta wordt gegaard in een smakelijke tomatensaus met geroosterde paprika en geserveerd met dikke balsamicostroop. Door verse pasta te gebruiken staat dit gerecht in 15 minuten op tafel. 

EEN van Jamie Oliver

Dit boek is op mijn lijf geschreven want alles draait om koken met zo min mogelijk afwas. Joehoe! Van eenvoudige koekenpanpasta’s, groentegerechten, kip, eieren, burgers & tosti’s, vis, vlees, voorraadkoken, tot toetjes & taarten; ze passeren allemaal de revu en worden bereid in één pan (koekenpan of braadslede). Alle recepten zijn eenvoudig om te maken, kosten nooit meer dan € 2,50 per portie en de meeste ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar in de supermarkt. Meer recepten uit dit boek die hoog op mijn lijstje staan om te maken zijn de teriyakigarnalen, viskoekjes, crispy kipburgers met piripiri en de blondie cake met witte chocolade, pindakaas en jam. Mmmm….

Kookboekrecepten, Menu, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Eenpansgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(48 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde