Eton mess met tropisch fruit

Ik ben niet echt een toetjesmens — geen mij maar een kaasplankje na —, maar als ik dan toch iets moet kiezen ga ik voor eton mess. Het is een van de makkelijkste toetjes om te maken, want het enige dat je nodig hebt is slagroom, verkruimelde meringue en vers fruit. De klassieke eton mess wordt natuurlijk gemaakt met aardbeien maar omdat het nu winter en bijna Kerst is kies ik voor een mix van tropisch fruit. Dat is nu volop verkrijgbaar en o zo lekker! 

Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Winterrecepten, Engelse recepten, Kerstrecepten, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin