Flammkuchen met pastinaak en wortel

Ik ben dol op flammkuchen. Zo’n dun, knapperige deegbodem belegd met crème fraîche, ui en spek is simpel om te maken en heel lekker. Dit keer laat ik de ui achterwege en vervang die door pastinaak en wortel. Zo krijg je een heerlijke winterse variant! Serveer als lunch voor 4 personen of als hoofdgerecht voor 2 personen met een lekkere groene salade erbij.

Herfstrecepten, Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Winterrecepten, Duitse recepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin