Gazpacho

Nooit gedacht dat ik koude soep zo lekker zou vinden, maar deze gazpacho is natuurlijk niet voor niks een Spaanse klassieker. Gazpacho is een dikke soep die koud geserveerd wordt. Hij wordt gemaakt van rauwe tomaat, komkommer, ui, paprika en brood die samen in de blender tot een gladde soep gepureerd worden. Supermakkelijk om te maken dus! 🙂

Deze soep smaakt heerlijk als lunch of voorgerecht op een warme zomerdag. Laat nu maar komen die hete zomer! 

Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Oranjerecepten, Spaanse recepten, Lunch, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Budget, Slank, Snel, Vegetarisch, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin