Gazpacho

Nooit gedacht dat ik koude soep zo lekker zou vinden, maar deze gazpacho is natuurlijk niet voor niks een Spaanse klassieker. Gazpacho is een dikke soep die koud geserveerd wordt. Hij wordt gemaakt van rauwe tomaat, komkommer, ui, paprika en brood die samen in de blender tot een gladde soep gepureerd worden. Supermakkelijk om te maken dus! 🙂

Deze soep smaakt heerlijk als lunch of voorgerecht op een warme zomerdag. Laat nu maar komen die hete zomer! 

Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Budget, Oranjerecepten, Slank, Snel, Spaanse recepten, Vegetarisch, Zomerrecepten, Lunch, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Soep

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin