Snelle currysoep met wortel, spitskool en rijstvermicelli

Snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten? Deze hartverwarmende currysoep staat in no time op tafel! Hij is lekker romig door het vleugje kokosmelk en goedgevuld met wortel, spitskool en rijstvermicelli. 

Wereldgerecht, Menu, Aziatische recepten, Lunch, Hoofdgerecht, Budget, Snel, Vegetarisch, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. ivogels

    Gisteren deze soep soep gemaakt, met de familie unaniem als verrukkelijk bestempeld

    1. Haha, dat is een blijvertje dus! Superleuk om te horen! 🙂

  2. Eliza

    Kan dit ook met kookzuivel ipv kokosmelk? Klinkt heerlijk!!

    1. Hoi Eliza, het resultaat is wel iets anders maar het kan zeker.

  3. Renate van der Kooi

    Heerlijk soepje! Ik had ipv de rijstvermicelli, volkoren vermicelli van Woezel en Pip 🙂 en ik had nog een paprika liggen welke ik er ook bij heb gedaan. Voor herhaling vatbaar!

    1. Klinkt gezellig en lekker Renate! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin