Gevuld stokbrood met Italiaans gehakt

Een heerlijk stokbrood gevuld met Italiaans gekruid gehakt en met kaas gegratineerd in de oven. De voorbereiding kost je hooguit 10 minuten, daarna doet de oven (of Airfryer) de rest van het werk. Lekker als lunch of hoofdgerecht met een kom tomatensoep, of snijd in kleinere stukken en serveer als borrelhapje.

Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(92 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Jeannetvannoord

    Kan dit van tevoren klaargemaakt worden?

  2. Peter

    Ipv het paneermeel kun je de kruimels die je bij het uithollen van het stokbrood gebruiken voor onder het gehakt te mengen

    1. Hele goede tip Peter! Dat kan inderdaad!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde