Gevuld stokbrood met Italiaans gehakt

Een heerlijk stokbrood gevuld met Italiaans gekruid gehakt en met kaas gegratineerd in de oven. De voorbereiding kost je hooguit 10 minuten, daarna doet de oven (of Airfryer) de rest van het werk. Lekker als lunch of hoofdgerecht met een kom tomatensoep, of snijd in kleinere stukken en serveer als borrelhapje.

Wereldgerecht, Menu, Vleesrecepten, Snel, Budget, Italiaanse recepten, Ovenrecepten, Lunch, Hoofdgerecht, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(22 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Peter

    Ipv het paneermeel kun je de kruimels die je bij het uithollen van het stokbrood gebruiken voor onder het gehakt te mengen

    1. Hele goede tip Peter! Dat kan inderdaad!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin