Gevulde kip met pesto en mozzarella

Deze gevulde kip met pesto en mozzarella is heerlijk en makkelijk om te maken. Je bereid hem in de oven, of in de zomer op de barbecue. Lekker om te serveren met knapperige bruschetta of stokbrood en een salade. Maar ook lekker met pasta of gebakken aardappels.

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Kiprecepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Kristof kerstens

    Dit komt deze week hier thuis op tafel….

  2. Yliza

    Hoeveel graden Op de thermometer moeten de kipfilets zijn?

    1. Durf ik niet precies te zeggen. Ik had op internet gekeken voor kerntemperatuur voor kipfilet en had die aangehouden, maar vond de kip uiteindelijk te droog. Hier moet ik dus nog een beetje mee experimenteren.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin