Handige anti-vliegendeksel

Handige anti-vliegendeksel

Ken je dat? Zit je net lekker buiten met een welverdiend drankje waar je een slokje van wilt nemen, ligt er een dikke vette bromvlieg in je drankje te poedelen die je bijna had ingeslikt! IEUUUWWWW!!!!!!

Deze handige anti-vliegendeksels voor drinkglazen zijn ideaal in de zomer als je buiten ongestoord van je drankje wilt genieten zonder enge insecten te happen. Je kunt ze op ieder willekeurig glas klikken en ze zijn in verschillende designs verkrijgbaar bij de Xenos. Wij worden in ieder geval erg vrolijk van deze dekselse uitvinding!DSC_8212_800x536DSC_8216_800x536DSC_8217_800x536DSC_8220_800x536

Geen categorie

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

 1. Inger

  Waar kan ik de anti-vliegen deksels kopen?

  1. Hoi Inger,

   Ik heb deze vorig jaar bij de Xenos gekocht. Weet niet of ze ze nu nog verkopen…

   1. Eltien Wijngaard

    Annemiek
    Jammer voor Inger..
    sinds 2 jaar worden de handige klemdekseltjes niet meer verkocht
    Ik heb nog 1 groene met een lieveheersbeestje erop

    Ik hou toch maar Hoogezand in de gaten
    Wie weet maakt China ze ooit weer en levert ze aan Xenos..
    Groet van Eltien, Zuidlaren.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin