Kabeljauw pizzaiola

Pizzaiola is een gekruide tomatensaus uit de Italiaanse keuken. Hij wordt vaak geserveerd met vlees, kip of pasta, maar ook met vis smaakt hij heerlijk. In deze kabeljauw pizzaiola laat ik kabeljauwfilets zachtjes garen in de pizzaiola saus met olijven en kappertjes. Lekker om te serveren met pasta, rijst, gebakken aardappels, gnocchi en eventueel wat knapperig (ciabatta)brood. 

Menu, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Slanke recepten, Snelle recepten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(50 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Roel Smeding

    Erg lekker, wij hebben dit met pasta schelpjes gegeten en een lekkere Italiaanse tomaten salade.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde