Kip jalfrezi

Heerlijke Indiase kip jalfrezi met paprika, tomaat en sperziebonen in een kruidige, licht pittige saus. Je maakt hem makkelijk zelf zonder pakje of zakje. Lekker met rijst en naanbrood. Je kunt dit gerecht ook goed vegetarisch maken. Zie ook onderstaande variatietips!

Marineren

Voor een lekker resultaat laat je de kip minimaal 15 minuten marineren, maar langer mag ook. Marineer de kip bijvoorbeeld de avond ervoor, of ’s ochtends om dit gerecht ’s avonds in 20 minuten op tafel te zetten.

Kip jalfrezi

Indiase recepten

Dol op de Indiase keuken? Deze recepten zijn populair op KeukenLiefde:

Kip jalfrezi

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(16 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde