Kip jalfrezi

Heerlijke Indiase kip jalfrezi met paprika, tomaat en sperziebonen in een kruidige, licht pittige saus. Je maakt hem makkelijk zelf zonder pakje of zakje. Lekker met rijst en naanbrood. Je kunt dit gerecht ook goed vegetarisch maken. Zie ook onderstaande variatietips!

Marineren

Voor een lekker resultaat laat je de kip minimaal 15 minuten marineren, maar langer mag ook. Marineer de kip bijvoorbeeld de avond ervoor, of ’s ochtends om dit gerecht ’s avonds in 20 minuten op tafel te zetten.

Kip jalfrezi

Indiase recepten

Dol op de Indiase keuken? Deze recepten zijn populair op KeukenLiefde:

Kip jalfrezi

Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde