Komkommer ingemaakt in zoetzuur

Deze ingemaakte komkommer in zoetzuur is heerlijk als bijgerecht bij bijvoorbeeld stamppot, macaroni, bami of nasi. Maar ook heerlijk op een broodje hamburger! Het is heel makkelijk om te maken, je hebt alleen wat geduld nodig. Na het inmaken moet je ongeveer drie weken wachten voordat ze optimaal op smaak zijn.

Bekijk ook eens dit recept voor ingemaakte courgette.

Basisrecepten, Hartige keuken, Seizoen, Zomerrecepten, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. J.p van weerden

    Hoeveel mosterdzaad heb je nodig bij komkommer in potten

    1. Exacte hoeveelheid heb ik niet. Ik strooi ze er op gevoel in. Een klein bodempje in de pot.

  2. Hallo Annemiek,

    Kan je dit ook zonder suiker maken en is het dan lang houdbaar. Mijn man mag geen of weinig suiker meer

    Groetjes
    Annemieke 😀

    1. Hoi Annemieke, je kunt dit recept helaas niet maken zonder suiker.

  3. Jeanne

    hoe lang zijn deze komkommers houdbaar ?

    1. Zeker enkele maanden Jeanne. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin