Linzensoep

Deze linzensoep is supermakkelijk om te maken, goedkoop en gezond! Hij is goed gevuld met wortel, prei en bleekselderij. Ik heb gekozen voor gedroogde groene linzen omdat je deze niet hoeft te weken en ze behouden hun vorm na het koken waardoor je geen erwtensoep idee krijgt. Het resultaat is heerlijk! Serveer hem als lunch of als hoofdgerecht. 

Menu, Seizoen, Slank, Vegetarisch, Snel, Herfstrecepten, Winterrecepten, Eenpansgerechten, Budget, Lunch, Hoofdgerecht, Soep

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Eva

    Vandaag de linzensoep gemaakt en we hebben genoten. Het is een lekkere voedzame soep. Voor herhaling vatbaar!

  2. Ruby

    Ik heb de soep 30 minuten laten koken, maar de linzen waren nog niet gaar en de rest van de groenten overdone. Uiteindelijk de hele soep maar weggegooid..

    1. Hoi Ruby, wat jammer om te horen. Ik heb het recept iets aangepast. Bij mij waren de linzen na ca. 15 minuten koken zacht, maar misschien een goede tip om altijd even de kooktijd te checken op de verpakking van de linzen. Die kan namelijk nog wel eens afwijken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin